• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2020

15:56

MEDLIN OLBRAJT I ELIOT ENGEL ŽESTOKO UDARILI PO VUČIĆU: ON JE KRIV ŠTO SE AMERIKA OKRENULA PROTIV KOSOVA! ĐILASOV DANAS PUSTIO SUZU! (VIDEO)

Politika

MEDLIN OLBRAJT I ELIOT ENGEL ŽESTOKO UDARILI PO VUČIĆU: ON JE KRIV ŠTO SE AMERIKA OKRENULA PROTIV KOSOVA! ĐILASOV DANAS PUSTIO SUZU! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnja državna sekretarka SAD Medlin Olbrat i najpoznatiji šiptarski lobista Eliot Engel zajedničkim snagama ćestoko su udarili na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer je, kako tvrde, okrenuo Sjedinjene Američke države okrenuo protiv Kosova


Engel smatra da je veoma zabrinjavajuće to što deluje da su SAD na strani Vučića.

To što su Olbrajtova i Engel očajni jer je Vučić uspeo da promeni stav SAD o Kosovu, je potpuno razumljivo, jer čine sve da pomoglu šiptarskim vlastima u Prištini, ali ono što brine je to da Đilasov portal Danas.rs samo što suzu nije pustio zbog "Engelove zabrinutosti".

Danas je brže-bolje objavio vest prenoseći Engelove reči da "Vučić čini sve kako bi potkopao demokratiju na Kosovu". 

Foto: printscreen Twitter

Da nije tužno, bilo bi smešno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 3 godine

Mozda bi im lakse bilo i bili bi zadovoljni ako im nas predsednik da da ga poljube ....

VOJIN IGNJATIJEVIC

pre 3 godine

koja ли је СРБЕНДА млађану МАДЛЕНКУ у Београду тако озлоједила - ПРВА ЉУБАФ ЗАБОРАВА НЕМА - нарочито НЕУЗВРАЋЕНА или још грђе ИЗНЕВЕРЕНА !!!

Saradžogla

pre 3 godine

Демократија на Космету?По наређењу енглеза њихове америчке слуге су албанској нарко мафији ,,створили'' државу на територији Србије? На челу ТЕ ПРОКЛЕТЕ ДРЖАВЕ су срби Тачи из фамилије Даниловић и Курти из фамилије Куртовић.После отимачине енглези и амери трпе страховите штете.ПИТАМ ... Шта ће бити ако се албанци и шиптари попишмане и затраже повратак Србији?Шиптари су српског рода.Не пореклом срби већ јесу срби.

Marcco

pre 3 godine

Bliže se izbori u SAD pa se rastrčali da skupljaju pare a albanske pare od narkotika, prostitucije i reketarenja su im najslađe i uvek sigurne.

SRB

pre 3 godine

IZ OVOGA SE VIDI KOLIKO JE VUČIĆ DOBAR PREDSEDNIK!!! ZA SVAKU POHVALU I VELIKO POŠTOVANJE!!! NAJBOLJI PREDSEDNIK DO DANAS!!!

Slađa

pre 3 godine

Dva fosila bi jos malo para od šiptara pre nego sto odu u večna lovišta :)

I sta ima dalje

pre 3 godine

da se kaze, jedan covek neiscrpne energije uz pomoc svog tima je sve preokrenuo u korist Srbije, a bilo ih je pre njega iha haj... nista, posle njega... nista.

Milutin

pre 3 godine

Kosovo je Srbija. I potpuno je normalno da se Vlade drugih zemalja obraćaju Vladi i Predsedniku Srbije ako žele da daju svoj doprinos članici UN po pitanju nekog unutrašnjeg problema u toj zemlji. Niko ko vodi neku Zemlju nije politički nepismen pa da nezna da su neke odluke donošenje u nekim vanrednim uslovima ograničeni pozitivnom promenom tih uslova. A to se dogodilo u Srbiji. Naravno da će postojati uvek neki interesi koje bi želeli sprovesti. Ali ni oni neće više imati takvu snagu jer bi mogli uticati na pozitivne promene koje su se dogodile. I mnogo je veći interes svih uspešna Srbija nego neko iluzorno angažovanje po pitanju Kosova. A i u odnosu na Albaniju, Srbija ima međunarodni prioritet. I na Istoku i na Zapadu.

ringispil

pre 3 godine

Sve sam video ali ovi FOSILI nekome da sole pamet???

Rade

pre 3 godine

Evo dokaza da je Vučić "izdajnik", da je "prodao kosovo"! "Bravo Boško"! Nije ni čudo što i ti mrziš Vučića! Na istoj si ti strani kao i oni, to je vrlo očigledno. Jel si stvarno spreman da umreš od gladi za albance?

Bane

pre 3 godine

I olbrajt, i engel (mala slova ) samo mogu da jedu SVOJA j.ja.

zoki

pre 3 godine

Nisu dobili dosta para od siptara pa ih reklamiraju da im siptari daju jos koji milioncic dolara od droge

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija