• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2024

11:36

Šok snimak iz Beograda! Radnici bacaju otpad i šut ispod Pančevca i još se prave ludi! (VIDEO)

Twitter printscreen

Društvo

Šok snimak iz Beograda! Radnici bacaju otpad i šut ispod Pančevca i još se prave ludi! (VIDEO)

Podeli vest

Radnici jedne firme su dovezli kombi ispod Pančevačkog mosta iz njega izbacivali otpad i šut!

Trojica radnika jedne firme izbacivala je otpad i šut ispod Pančevačkog mosta. Oni su tu došli kombijem i na divlju deponiju, koja je nastala upravo zbog ovakvih postupaka, iz kombija izbacivali đubre. 

Jedan prolaznik ih je snimio i pitao zašto to rade, zašto izbacuju tu đubre. Na to je jedan od ljudi koji su izbacivali otpad mrtav ladan upitao "Mi?"

Jedan od njih je dok ih je prolaznik snimao i čak se bunio što to radi, dok je drugi rekao "Pusti me da radim, hoću da idem kući".

Radnici na sebi imaju kombinezone srpske poznate firme "Maksima" koja se nakon objavljenog snimka oglasila, sa tvrdnjom da to nisu njihovi zaposleni.

- Naime, naša kompanija ima dugogodišnju reputaciju društveno odgovorne i ekološki osvešćene kompanije, zbog čega nas ovaj snimak, nije ostavio ravnodušnim. U svom vlasništvu imamo brendirana prevozna vozila isključivo sa registarskim oznakama Lučani, gde je i naše sedište, a vozilo sa snimka je beogradskih registracionih oznaka i nije u našem vlasništvu - kažu iz ove kmpanije i dodaju:

- Svojim kupcima nudimo mogućnost brendiranja vozila u cilju promocije naše kompanije, a samo na teritoriji Beograda i okoline ih ima skoro 50, dok na teritoriji Srbije preko 300. Takođe, brendirana odela za majstore poklanjamo našim kupcima, oko 20.000 komada na godišnjem nivou. Imajuci sve navedeno u vidu, naša kompanija nema mogućnost da iskontroliše na koji način naši kupci koriste vozila i odela koja su sa našim brendingom. Međutim, kada se desi ovako nešto, dužni smo da ukažemo na propuste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija