• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2024

08:55

Pronađena Tijana koja je nestala u martu! Ona je objavila lepu vest!

printskrin/društvene mreže

Društvo

Pronađena Tijana koja je nestala u martu! Ona je objavila lepu vest!

Podeli vest

Tijana Simić koja je nestala 13. marta na Karaburmi je pronađena.

Detalji za sada nisu poznati, a njena sestra je objavila da je Tijana pronađena.

Podsetimo, Tijana je nestala 13. marta na Karaburmi. Tog dana kada je nestala telefon je ostavila kod kuće. To je otežavajuća okolnost i za policiju i za sve koji je traže budući da je nije moguće locirati.

Sestra Tijane Simić je vest o nestanku sestre objavila na svim društvenim mrežama.

"Ubrzo posle toga javila mi se jedna devojka i rekla da joj je kod Geozavoda prišla devojka sličnog izgleda da traži cigaretu. Otišli smo tamo da je tražimo. Zaposleni iz Geozavoda bili su ljubazni i dali nam uvid u kamere, ali nismo mogli da procenimo da li je to bila ona, pošto je bila okrenuta leđima," kaže Sofija Petković, Tijanina sestra od tetke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija