• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2024

19:08

Dankina majka odgledala snimak iz Beča, ovako je reagovala! Vučićević otkrio najnovije informacije o potrazi za devojčicom (VIDEO)

Informer

Društvo

Dankina majka odgledala snimak iz Beča, ovako je reagovala! Vučićević otkrio najnovije informacije o potrazi za devojčicom (VIDEO)

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević otkrio je najnovije informacije u vezi sa nestalom Dankom Ilić (2).

On je, tokom svog uključenja u program Informer TV detaljno objasnio kako je nastao snimak iz Beča i kako bi upravo taj video-zapis mogao da pomogne u istrazi Dankinog nestanka.

- Povela se jedna prljava kampanja u javnosti da je onaj snimak iz Beča nekakva sumnjiva stvar. Neki kažu čak i da je montirano ili izmišljotina. Neki "ugledni" portali tvrde da ne znamo ko je snimao. Policija zna ko je snimao. Ne znam iz kog razloga, da li zbog ljubomore što smo mi prvi objavili snimak. Čovek čiji su inicijali M. D. ne živi dugo u Beču. Porodica mu je još u Srbiji. On je sinoć bio u centru Beča i na toj tačnoj lokaciji blizu centra snimio taj snimak.

- Kada je snimio ovaj snimak, on je otišao do svog stana, uporedio snimak koji je snimio sa slikama male Danke Ilić koje su dostupne na internetu. Čim je video da postoji frapantna sličnost, odmah je poslao snimak srpskoj policiji. U mejlu je ostavio svoj broj i ime i prezime. Opisao je gde je tačno video devojčicu i te dve žene. Rekao je i koja tramvajska linija ide tuda. On je čuo kako pričaju i pretpostavio da je to rumunski jezik. Svedočio je i u bečkoj policiji o tome. Taj čovek je pristao da maksimalno sarađuje sa srpskom policijom. Pošto on ne zna nemački jezik, a zna engleski, on je u saradnji s našom policijom podneo krivičnu prijavu u austrijskoj policiji uz pomoć prevodioca. Odmah nakon toga je pokrenuta istraga u bečkoj policiji.

- Da smo išli putem međunarodne pravne pomoći, pokretanje istrage bi potrajalo. Ne bi išlo odmah. Radi se ubrzano na identifikaciji dve žene koje su bile u pratnji devojčice. Na osnovu nadzornih kamera, policija je blizu toga da otrkije gde su se smestile i s kim su kontaktirale način tog snimka. Ovaj snimak bi mogao dosta da pomogne u pronalaženju devojčice. Na drugom, pa i trećem gledanju snimka, majka Ivana je reagovala nešto drugačije. Ona je rekla da bi to mogla da bude Danka i da bi trebalo da se proveri. Njene izjave treba uzeti sa određenom dozom rezerve jer je žena u drugom stanju i dete joj je nestalo - rekao je Vučićević.

Pogledajte snimak uključenja u nastavkuteksta: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Tadic

pre 1 mesec

Tako je Vucko...napadaju porodicu...sacekajte ljudi da je dovedemo kuci..visina forma lica glave oci duzina kose i neizbezna cucla.. dovoljno to je mala Danka...hvala momku za ozbiljnost da napravi neprocenjiv video...Vucko odmori zelim ti krepko zdravlje...pozdrav

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija