• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

30.03.2024

16:58

Posle oca, i majka nestale Danke došla u policiju: Po peti put na informativnom razgovoru od nestanka ćerke!

Facebook

Društvo

Posle oca, i majka nestale Danke došla u policiju: Po peti put na informativnom razgovoru od nestanka ćerke!

Podeli vest

Otac Danke Ilić, Miloš Ilić (30), došao je danas oko 14 sati u policiju u Boru, u pratnji svojih roditelja, na informativni razgovor u vezi sa nestankom ćerke. Nešto kasnije, u policiju je stigla i Ivana Ilić, majka nestale devojčice.

Majka nestale Danke Ilić došla je u policijsku stanicu u Boru gde je danas po peti put na informativnom razgovoru od nestanka ćerke u utorak popodne. Ona je u policiju došla sama, a ušla je posle muža gotovo neprimetno, prolazeći iza kola.

Nekoliko koraka ispred nje bio je njeg suprug Miloš, otac Danke Ilić koji je u policiju došao u pratnji svoje porodice, porodičnim belim "fordom".

Na licu oca Danke Ilić se vide umor i tuga, a pogled mu je zamišljen. Ćutke je gledao u daljinu, piše Blic.

Prethodnih dana otac Danke Ilić je u više navrata dolazio u policijsku stanicu kako bi davao iskaz povodom nestanka ćerke. Kako smo pisali on je sa inspektorima razgovarao o kobnom danu, ali i o odnosima sa drugim ljudima iz svog bližeg okruženja.

Kako je "Informer" ranije pisao, otac Danke Ilić (2) je prošao poligraf.

Fotografija koja slama srca

Otac nestale Danke oglasio se kasno sinoć na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje ćerke i time poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

Foto: pritnskrin

 

Podsetimo, kako smo već pisali, nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremi da pregledaju sve vodovodne i kanalizacione sisteme koji vode do Borskog jezera, a možda će morati da pročešljaju i celo jezero.

Policija je juče sa majkom male Danke išla na mesto gde je devojčica nestala.

Urađena je rekonstrukcija kretanja i majka je policiji pokazala svaki detalj dana kada je mala Danka nestala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kako se "ford" transformisao u "punto"? Dankina majka napravila opštu pometnju
Društvo

Kako se "ford" transformisao u "punto"? Dankina majka napravila opštu pometnju

Iako je veštačenjem mobilnog telefona majke Danke Ilić utvrđeno da su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pred nestanak devojčice, to ne znači da neće biti utvrđeno sa kim je komunicirala, kao ni suština tih razgovora. Policija sprovodi detaljnu analizu mobilnog telefona kako bi rasvetlila sve moguće informacije vezane za nestanak.

30.03.2024

16:52

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19