• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

05.03.2024

15:53

Jelena Radulović je novo lice "Informer" TV: Čelnici ove kuće su pokazali da tačno znaju šta žele

infromer

Društvo

Jelena Radulović je novo lice "Informer" TV: Čelnici ove kuće su pokazali da tačno znaju šta žele

Podeli vest

"Dogovor smo napravili brzo i lako, a sigurna sam da će nam saradnja biti najbolja moguća."

Jelena Radulović, doskorašnja voditeljka TV "Hepi", novo je lice "Informer" TV. Jelena se zvanično pridružila našem timu, a sa sobom je donela i novu energiju.

Radulovićeva će na našoj televiziji voditi emisiju "Rat uživo", koja će početi od ponedeljka, 11. marta. Emisija će se, kako samo ime kaže, baviti najaktuelnijim dešavanjima u svetu.

Foto: Informer

 

Ovim povodom kontaktirali smo s Jelenom, poželeli joj dobrodošlicu i zamolili je za kratak komentar:

- Hvala vam najlepše, bolje vas našla! Dogovor smo napravili brzo i lako, a sigurna sam da će nam saradnja biti najbolja moguća. Kada neko ima jasnu viziju onoga što želi, to ne može da ne uspe, a čelnici ove kuće su u prethodnom periodu pokazali da tačno znaju čemu teže i da im u tome uspeva. Već se osećam kao kod kuće, a sigurna sam da će gledaoci to uskoro i osetiti. Donosiću vam najnovije i najaktuelnije informacije iz sveta o kojima ću razgovarati zajedno sa atraktivnim i relevantnim gostima - rekla nam je lepa voditeljka i obećala isključivo aktuelnosti i kvalitet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija