• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infomer

31.01.2024

10:45

"Mali pijanisto, muzika je prestala prerano": Majka Andrije Čikića objavila potresne stihove posvećene sinu

printscreen/facebook Miloš Čikić

Društvo

"Mali pijanisto, muzika je prestala prerano": Majka Andrije Čikića objavila potresne stihove posvećene sinu

Podeli vest

Suzana Stanković majka nastradalog dečaka Andrije Čikić u OŠ "Vladislav Ribnikar, putem svojih društvenih mreža iskazala je tugu i bol koju nosi kroz pesmu posvećenu sinu, koju je za mladog virtuoza napisala Bianca Lozano Ivonavić. Svaka reč, svaki stih pokazuje tugu majke koja je izgubila sina jedinca u nezapamćenom masakru.

Pesma posvećena tebi, Andrija, dušo moja - napisala je Suzana na društvenim mrežama.

Oh, mali pijanisto, tvoja pesma ostaje u srcima koja boluju tihe bolove. Uspavanka u večnosti gde zvezde nežno plaču, odmori se sada, slatki muzičaru, u mirnom, beskrajnom snu - poslednja je strofa potresne pesme koja je prevedena sa engleskog jezika.

Podsećamo, juče je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima Koste K., koji je u maju ubio 9 svojih vršnjaka, kao i radnika obezbeđenja, a ranio još 5. Oni su pred sudom negirali krivicu što je dodatno razočaralo roditelje nastradale dece. 

 

 

Roditelji žrtava juče su u sud doneli slike svoje dece, koje su sve vreme grlili i nosili u naručju. 

Svirao na Savindan

Pre samo četiri dana majka dečaka se prisetila i prošlogodišnje uspomene tokom proslave školske slave Sveti Sava u školi u kojoj je nesrećni pijanista i stradao.

Savindan, OŠ "Vladislav Ribnikar", 27. 01. 2023. - glasio je opis objave neutešne majke.

Na fotografiji koju je podelila vidi se Andrija koji svira na priredbi upriličenoj za ovaj dan, dok deca pored njega stoje i posmatraju.

Suđenje 29. februara

Suđenje je odloženo za 29. februar nakon vise od dva sata natezanja u sudnici. Treba da se odluči između ostalog da li suđenju mogu da prisustvuju članovi porodica žrtava koji ne svedoče i da se ponovo razmotri odluka o prisustvu javnosti na suđenju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija