• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

09:32

Za prvorođeno i drugorođeno dete 500.000 i 600.000 dinara! Mali: Idemo sa konkretnim merama, to nam je važno

printskrin/pink tv

Društvo

Za prvorođeno i drugorođeno dete 500.000 i 600.000 dinara! Mali: Idemo sa konkretnim merama, to nam je važno

Podeli vest

Ministar finansija, Siniša Mali, gostujući na televiziji Pink najavio je sjajne vesti za majke.

- Za koga mi gradimo i radimo, ako nemamo više dece. Stopa fertiliteta raste, to nam je sigurnost za budućnost, ali hoćemo konkretnim merama da podtaknemo natalitet. Idemo sa konkretnim merama, da pomognemo majkama. Finansijskom pomoći hoćemo da motivišemo i kažemo hvala svim majkama koje žele da rode decu. Bez dece je besmisleno sve... To nam je važna konkretna mera. Odmah nakon rebalansa budžeta idemo sa primenom. Povećanje jednokratne pomoći za prvorođeno i drugorođeno dete na 500 i 600 hiljada dinara - kaže Mali.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija