• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2023

13:14

Humanitarci za decu sa Kosova i Metohije! Na Sajmu vina skupljena ova cifra za naše mališane! (FOTO)

shutterstock

Društvo

Humanitarci za decu sa Kosova i Metohije! Na Sajmu vina skupljena ova cifra za naše mališane! (FOTO)

Podeli vest

Na Sajmu metohijskog vina, koje je održano u četvrtak 14. decembra u Herceg Novom u Crnoj Gori, humanitarci skupljali su dobrovoljni prilog za naše najmlađe sa Kosova i Metohije.

Kako navodi jedan od organizatora ovog skupa za Informer, na Sajmu su bile dostupne razne vrste vina od različitih proizvođača, a odaziv građana je bio na zavidnom nivou. 

- Na Sajmu metohijskog vina u Herceg Novom koji je održan prošlog četvrtka veliki broj građana imao je priliku da prvi put degustiraju vina od porodice Radić iz Orahovca. Takođe, u ponudi su bile različite vrste vina poput belog, crnog i roze - istakao je on.

Foto: Privatna arhiva

 

Navodi, da svako od njih je donosio nov talas ukusa, a svaki gutljaj je donosio sve prijatniju toplinu oko srca.

- Od svih vrsta vina, ne može se odlučiti koje je lepše. Svako vino sa sobom nam je davalo posebnu draž. Dodatno nam su nam ponudu oplemenila vina iz manastira Stanjevići i Cetinjskog manastira - rekao je naš sagovornik i dodao:

- Na kraju Sajma, cifra koju su skupili naši humanitarci iznosila je 1.270 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija