• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2023

09:37

Stan od 38 kvadrata izdaje se za čak 450 evra! Svi se pitaju gde je prozor: Valjalo bi za te pare da se vidi sunce!

Fotoilustracija

Društvo

Stan od 38 kvadrata izdaje se za čak 450 evra! Svi se pitaju gde je prozor: Valjalo bi za te pare da se vidi sunce!

Podeli vest

Poslednjih godina rentiranje stanova je postao ozbiljan biznis jer su cene kirija vrtoglavo skočile, a sada su pojedini stanodavci podigli cene kirija i za stanove koje izdaju u okviru kuće!

Tako je jedan oglas za stan na Zvezdari, odnosno njegova cena izazvala burne reakcije korisnika društvenih mreža, a svi su pitali gde je prozor u tom stanu.

- Izdajem dvorišni stan sa posebnim ulazom od 38 kvadrata na Zvezdari. Stan je nov, potpuno opremljen novom belom tehnikom. Stan poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Grejanje je na struju TA peć i klima uređaj (mogućnost ubacivanja još jedne TA peći) - navodi se u opisu ovog oglasa na stranici "Izdavanje stanova - Beograd".

Stanodavac je naveo da je cena kirije 450 evra, kao i da su komunalije 50 evra, ali i da je potreban depozit 65% kirije.

Foto: printskreen facebook

 

Priložene su i fotografije stana, a mnogi korisnici su se pitali gde je prozor.

Jedna korisnica primetila je da je stanodavac uvećao cenu kriije, te da je pre nekoliko dana na oglasima bilo navedeno da je cena kirije 400 evra.

A ima li prozora? Valjalo bi za te pare da se vidi sunce nekada - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da za te pare može da se iznajmljuje soba u nekom hotelu.

Ovaj stan je dobar u slučaju bombardovanja, sklonište dobro - napisao je jedan čoivek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!
Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!

Šolakovi mеdiji su očiglеdno dobili nalog da ponovo dovеdu do usijanja atmosfеru linča na kojoj radе godinama pa jе tako danas potpuno slobodno na njihovoj tеlеviziji jеdan „slobodni“ novinar pričajući o nasilnoj smеni vlasti, izjavio da ćе Vučić završiti strеljan kao Čaušеsku, a drugi novinar ga nijе ni prеkinuo ni zaustavio.

30.05.2024

13:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Miljana Kecmanović odbila da svedoči! Majka dečaka ubice preko odvokatice poslala poruku roditleljima ubijene dece!
Hronika

Miljana Kecmanović odbila da svedoči! Majka dečaka ubice preko odvokatice poslala poruku roditleljima ubijene dece!

U beogradskom Višem sudu danas je saslušanjem tužene Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devet učenika i čuvara te škole. Međutim, Miljana Kecmanović nije se pojavila u sudu, a njena advokatica je poručila da ona ne želi da svedoči.

30.05.2024

13:26

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija