• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevnik

24.11.2023

09:31

Skoro pa džabe! Država nudi jeftine kuće: Za 4.000 evra - 130 kvadrata, evo šta je sve u ponudi

Shutterstock

Društvo

Skoro pa džabe! Država nudi jeftine kuće: Za 4.000 evra - 130 kvadrata, evo šta je sve u ponudi

Podeli vest

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini Republike Srbije, a na dugačkom spisku našlo se i nekoliko nekretnina na teritoriji grada Zrenjanina, odnosno srednjeg Banata.

Tako je na prodaju ponuđena kuća u Tarašu, u Proleterskoj ulici, površine 150 kvadrata, i zemljište na kojoj se nalazi, po početnoj ceni od 15.826 evra.

Na prodaju je oglašen i stan u zgradi kolektivnog stanovanja u Banji Rusanda. Stan je površine 61 kvadrat, a početna cena je 34.655 evra. U Bočaru, u Dobrovoljačkoj ulici, nudi se objekat površine 131 kvadrat, kao i zemljište ukupne površine 787 kvadratnih metara, po početnoj ceni od 4.438 evra. U Belom Blatu, u Ulici Maršala Tita, na prodaju je ponuđen poljoprivredni objekat od 374 kvadrata, kao i zemljište površine 26 ari i 18 kvadrata. Početna cena je svega 7.852 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija