• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Kurir

19.11.2023

16:03

Svi detalji evakuacije zavejanih radnika na Besnoj Kobili! Oglasio se MUP - Izvlačili ih 2 sata, evo u kakvom su stanju!

B. I.

Društvo

Svi detalji evakuacije zavejanih radnika na Besnoj Kobili! Oglasio se MUP - Izvlačili ih 2 sata, evo u kakvom su stanju!

Podeli vest

Vatrogasci iz Vranja krenuli su danas u pomoć zavejanim radnicima koji se nalaze u mestu Besna Kobila, kod Vranja.

Ono što je najbitnije radnici su zbrinuti prevezeni pravovremeno od repetitora do Planinarskog doma.

Vatrogasci su bili upućeni radi pružanja pomoći zavejanim radnicima na repetitoru,usmeno je Kuriru rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Evakuacija je završena oko 12 i 30 časova, nakon prijave u 10 i 45 časova da su radnici koji su se zadesili na repetitoru zavejani i da im je potrebna pomoć.

- U 10 i 45 časova po prijavi Gradske službe za vanredne situacije Vranje na repetiror u mestu Besna Kobila upućena su dva vatrogasca-spasioca sa jednim motornim vozilom i ATV vozilom na prikolici da bi pružili pomoć zavejanim radnicima koji su se tu zadesili na repetitoru. Evakuacija je završena negde oko 12 i 30 časova i dva radnika su ATV vozilom prevezena od repetitora do Planinarskog doma. Prema našim informacijama oni nemaju nikakve povrede i to je rešeno, usmeno je medijima ečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija