• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

16:35

Uznemirujući snimak! Majka gledala u telefon, a kolica sa bebom izletela na ulicu!

Shutterstock

Društvo

Uznemirujući snimak! Majka gledala u telefon, a kolica sa bebom izletela na ulicu!

Podeli vest

Umesto u dečja kolica mlada majka gledala u mobilni, samo pukom srećom izbegnuta tragedija.

Mobilni telefoni jednoj je majci očigledno bio bitniji od njene bebe u kolicima, a samo srećom je izbegnuta tragedija.

Na snimku koji je nazvan "Moderna majka" ne stoji gde je i kada snimljem, a prema natpisu se jedino može pretpostaviti da je u pitanju Rusija.

Majka na snimku stoji pored dečjih kolica i gleda u mobilni telefon. U snarednom trenutku kolica kreću prema ulici, ali ona zaokupljena telefonom to ne primećuje.

Tek kada su kolica izletela na ulicu i prevrnula se, ona je primetila šta se desilo.

Uspeničeno je potrčala do kolica, podigla ih s ulice i dogurala do trotoara.

Uz snimak je jedino naznačeno da je beba srećom nepovređena.

Evo kako je izgledala ta strašna situacija:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Evropska unija je labava i pitanje je trenutka kada će se raspasti! Srbija nikada neće doživeti da postane ravnopravna članica? (VIDEO)
Live TV

Evropska unija je labava i pitanje je trenutka kada će se raspasti! Srbija nikada neće doživeti da postane ravnopravna članica? (VIDEO)

Počeo samit šefova diplomatija BRIKS-a. Uloga BRIKS-a u rešavanju globalnih problema samo će se povećavati. Nemačka po prvi put ažurirala svoje planove za slučaj izbijanja rata u Evropi. Rusija prodire u Ukrajinu sa svih strana. O svim ovim i drugim svetskim temama u emisiji "Rat uživo" govorili su karijerni diplomata Branko Branković i ekonomista. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se novinar Vlastimir Vidić i istoričar Goran Šarić.

10.06.2024

19:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zlatni dečko srpskog fudbala poručuje: Protiv Engleza će biti najlakše!
EURO 2024

Zlatni dečko srpskog fudbala poručuje: Protiv Engleza će biti najlakše!

Biće ovo uzbudljivo leto za Nemanju Maksimovića (29). Momak rođen u Banji Koviljači predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul) u Nemačkoj, a zatim mu sledi selidba u Atinu gde ga očekuje novo poglavlje u profesionalnoj karijeri. Tih i nenametljiv kakav je u društvu, tako deluje i na terenu, makar za nevešto oko prosečnog ljubitelja fudbala.

10.06.2024

19:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52