• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.M.

16.09.2023

14:31

Da li ste ga videli? Beograđanin hara tržnim centrima i krade sve što mu padne pod ruku

Shuterstock/drustvene mreze

Društvo

Da li ste ga videli? Beograđanin hara tržnim centrima i krade sve što mu padne pod ruku

Podeli vest

Tržni centar "Piramida" na Novom Beogradu poslednjih nedelja se našao na meti ozbiljnog lopova koji je do sada oštetio na desetine butika i prevario mnoge radnike, ali i vlasnike!

Sedi muškarac, srednjih godina veoma perfidnom i lukavom taktikom hara buticima, krade komade odeće, ali i novac.

Kako Informer saznaje, nepažnjom zaposlenih ili prilikom velike gužve u butiku, ukrade jednu stvar i pobegne. Zatim se posle nekoliko dana vrati i uz glumu i predstavu, traži povraćaj novca za nešto što je, verovali ili ne,  ukrao. 

Da stvar bude još gora, mnogi su naseli na ovu prevaru, a neki su čak dobili i otkaze zbog manjka u kasi. 

Kada su se glasine raširile, vrlo brzo lopov je dolijao, jer je naleteo na mlađanog N.I. koji ga je odmah "provalio".

- Već nekoliko dana slušam kolege kako se žale na čoveka koji dođe ukrade, a onda se vrati da menja stvari ili da mu vratimo"njegov" novac.  Nažalost, mnogi su naseli i vraćali mu pare koje nije ni dao. Ostajali su u minusu, a neke je čak "zakinuo" i za desetine hiljada dinara. Moja prednost je što pamtim sve naše mušterije, ali i što sam čuo šta radi - započinje svoju priču vlasnik jednog od butika.

U razgovoru za Informer otkriva i kako je izgledao njihov susret.

- Uglavnom tipuje na radnje gde rade žene. To je i ovog puta mislio da uradi, ali se malo prešao. Mi imamo tri butika i uvek smo svi tu. Ušao je u jedan, gde radi ženska radnica i krenuo da galami i da ubeđuje je da mu vrati novac, jer se sinu košulja ne sviđa i ne odgovara mu. Izašao sam i video nepoznatog čoveka. Pitao sam o čemu se radi, on je nastavio da viče, da mlati ukradenom košuljom i da trži svoj novac. U sekundi mi se javila sumnja da nije baš taj lopov, a odgovarao je i po opisu. Nije imao račun, nije znao tačno ni kada je kupio, a i cenu je menjao non stop... Znao sam koliko je sati. Kada sam uzeo telefon i rekao da ću vratiti kamere da vidimo dan kupovine, pa da razmislimo o reklamaciji, nastavio je da viče još koji minut, a zatim bacio košulju i pobegao - otkriva detalje N.I.

Nakon toga, ovaj hrabri momak je uslikao lopova sa kamere i tako upozorio sve ostale da paze kada ga vide. 

Foto: pritnscreen

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija