• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: promo

01.09.2023

09:00

Osnažujemo vaš biznis i nagrađujemo vašu lojalnost: Nagradno takmičenje UniCredit Banke za mala preduzeća i preduzetnike

Promo

Društvo

Osnažujemo vaš biznis i nagrađujemo vašu lojalnost: Nagradno takmičenje UniCredit Banke za mala preduzeća i preduzetnike

Podeli vest

U današnjem dinamičnom tržišnom okruženju, UniCredit Bank Srbija jednom od istinskih vrednosti svog poslovanja smatra odnose koje gradi sa svakim od svojih klijenata, a naročito iz sektora malih preduzeća i preduzetnika.

Upravo to što preduzetnici i mala preduzeća, koji se suočavaju sa različitim izazovima i mnogim nepredvidivim okolnostima, UniCredit Banku biraju za svog finansijskog partnera govori o poverenju i podršci koju Banka kontinuirano pruža.

Kako bi nastavila da kao stabilan i pouzdan partner pruža podršku i pomoć klijentima, banka je pokrenula Nagradno takmičenje za mala preduzeća i preduzetnike za postojeće i nove klijente banke, koje će trajati do 20 novembra 2023. godine, a kako bi istakla da ceni i poštuje lojalnost.

Nagradno takmičenje sprovodi se na osnovu vrednovanja saradnje klijenata i UniCredit Banke, kroz unapred postavljene i transparentne kriterijume. Banka će nagraditi tri pobednika vrednim nagradama koje su jedan od načina da se osnaži poslovanje i podrži razvijanje biznisa. Glavna nagrada: novo komercijalno vozilo, druga nagrada: laptop poslovnih performansi i treća nagrada za malo preduzeće ili preduzetnika: tri kotizacije za pohađanje kursa ili treninga koji se održava u Srbiji, a odnosi se na teme razvoja poslovanja u segmentu preduzetništva.

Pravo na učešće u Nagradnom takmičenju imaju svi postojeći i novi klijenti banke, mala preduzeća i preduzetnici, a koji su korisnici ili tokom trajanja perioda nagradnog takmičenja postanu korisnici nekog od sledećih paketa platnih računa banke: BizStandard, BizGold, BizPrestige, ProStandard, ProGold ili ProPrestige.

Kriterijumi za učešće, bodovanje klijenata i način ostvarivanja nagrada su detaljno opisani u Pravilniku koji se nalazi na linku: (https://www.unicreditbank.rs/content/dam/cee2020-pws-rs/photo/SME_landing_kampanja/Pravilnik%20Nagradno%20takmi%C4%8Denje%20Kampanja%20lojalnosti.pdf ). 

Pobednici Nagradnog takmičenja biće proglašeni najkasnije do 15.12.2023. godine na svečanom događaju koji će organizovati UniCredit Banka nakon završenog Nagradnog takmičenja.

Detalje o nagradnom takmičenju možete pročitati više na web sajtu banke (https://www.unicreditbank.rs/rs/sme/nagradjujemo-kada-uspesno-saradjujemo.html ).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija