• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Marić

07.06.2023

13:31

NEVIĐENE SLIKE DEČAKA UBICE IZ FRANCUSKE! Kosta K. sa svojim žrtvama uziva u obilascima znamenitost, jedan detalj POSEBNO PRIVLAČI PAŽNJU! (FOTO GALERIJA)

Informer

Društvo

NEVIĐENE SLIKE DEČAKA UBICE IZ FRANCUSKE! Kosta K. sa svojim žrtvama uziva u obilascima znamenitost, jedan detalj POSEBNO PRIVLAČI PAŽNJU! (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Kosta K. je u januaru boravio na istoku Francuske u mestu Žeks, sa grupom svojih vršnjaka iz razreda, od koje je neke samo četiri meseca kasnije usmrtio. Na fotografijama se može primetiti da je grupa koja je učestovala u jezičkom kampu, bila vrlo aktivna, pa su svaku priliku koristili da obiđu lokalne znamenitosti ali i da uživaju u tamošnjim specijalitetima.

Ono što posebno privlači pažnju, jeste to što je Kosta K. na svakoj fotografiji izolovan od ostatka ekipe, u kojoj je bila i pokojna E.K. koju je ovaj dečak upucao 3. maja zajedno sa još osam učenika i čuvara škole.

Takođe, on na većini fotografija drži ruke u džepovima, a u bioskopskoj sali je uslikan kako gleda u telefon, dok ostala deca poziraju sa osmehom. 

Na slici koja je uslikana u toku ručka, Kosta K. sedi na čelu stola i pozira, do su oko njega ostale devojčice.

Jedan od organizatora jezičkog kampa u mestu Žeks, nakon tragedije koja je potresla Srbiju se oglasio i prisetio ekipe u kojoj je bio i Kosta K. a koja je krajem januara boravila u Francuskoj.

-Skrhan bolom i još uvek u šoku izazvanim nemilim događajem, kojim su ugašeni mladi životi, nevine dece, a mnogi roditelji pokriveni velom večne tuge, 3. maj ćemo proglasiti danom žalosti. Neka nasmejana lica sa fotografija iz januara se sada smeju u raju, neka im je pokoj duši- između ostalog je napisao organizator.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija