• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2023

12:57

MAŠANU ŠVAJCARSKA DODELILA STARATELJSTVO NAD SINOM! Lubarda se oglasio za Informer.rs, ovo su novi detalji porodične drame koja potresa Srbiju

Printscreen

Društvo

MAŠANU ŠVAJCARSKA DODELILA STARATELJSTVO NAD SINOM! Lubarda se oglasio za Informer.rs, ovo su novi detalji porodične drame koja potresa Srbiju

Podeli vest

Mašan Lubarda (37), kog je supruga Jelena Abramović optužila u medijima da je bez njenog odobrenja i znanja odveo njihovo maloletno dete izvan granica naše zemlje, oglasio se za Informer.rs i otkrio da ima starateljstvo nad sinom koje mu je dodelila Švajcarska.

Mašan je za Informer rekao da mu je Švajcarska dodelila starateljstvo nad dvoipogodišnjem sinom.

- Dobio sam starateljstvo nad detetom. Švajcarska mi je dala - poručio je Lubarda.

U kratkom razgovoru za naš portal Mašan je izjavio i da će se njegov advokat obratiti medijima i kako je kazao "izneti celu istinu" u javnost.

- Moj advokat će izaći u medije i izneti celu istinu. Molim za strpljenje - rekao je naš sagovornik.  

Foto: printskrin/instagram/jelena abramovic lubarda

Jelena i Mašan sa sinom

Lubarda je ranije u razgovoru za Informer potvrdio i da se sa sinom nalazi u Švajcarskoj, kao i da su svi navodi njegove supruge lažni.

Sve je laž, psihopata i patološki lažov! - kazao je Lubarda i dodao da je njihov sin bolje nego ikad, te da se kako on kaže "vratio zdravom životu".

Dečakov otac kazao je i da je istina zaparavo da je Jelena ta koja je zapostavljala njihovo dete.

Podsetimo, Beograđanka Jelena Abramović (32) optužila je svog supruga Mašana Lubardu (37) da je oteo njihovog dvoipogodišnjeg sina na Veliki petak i odveo ga bez pasoša u Švajcarsku. Sve je, po njenim rečima, usledilo nakon što je Jelena pokrenula brakorazvodnu parnicu u januaru. Više o tome pročitajte OVDE.

Foto: printskrin/instagram/jelena abramovic lubarda

Tužilaštvo ispituje sve okolnosti

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je od švajcarskih vlasti dobilo informaciju da je majka protivno odluci švajcarskog suda sa detetom napustila teritoriju Švajcarske.

- Postupamo po zahtevu za vraćanje maloletnog deteta na osnovu Haške konvencije o građanskopravnim aspektima međunarodne otmice dece, koji zahtev je centralni organ Švajcarske Konfederacije preko našeg ministarstva pravde dostavio policiji i tužilaštvu, a u cilju provera navoda oca da je protivno odluci švajcarskog suda majka sa maloletnim detetom napustila teritoriju Švajcarske - kazali su u tužilaštvu.

Abramovićeva tvrdi i da je njen suprug obmanuo švajcarske vlasti.

- On tamo nije prijavio da smo mi u procesu razvoda od januara ove godine, ali mi je rekao da je pokrenuo neku privremenu meru, postupak za odvojeni život... Mi nismo švajcarski državljani, već srpski, i zato molim naše nadležne da mi pomognu - rekla je majka dečaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vvv

pre 1 godinu

Pa vi veliki Srbi iz Informeru pamwtujes...VCpDR

Suzana

pre 1 godinu

Draga moja, tesko ces "izaci na kraj" sa patoloskim lazovima, to im je nacionalna osobina.Jadno to siroto dete.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija