• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

19.04.2023

12:13

"U ŠVAJCARSKOJ SMO!" Oglasio se otac koga supruga Jelena optužuje da joj je oteo sina

printscreen

Društvo

"U ŠVAJCARSKOJ SMO!" Oglasio se otac koga supruga Jelena optužuje da joj je oteo sina

Podeli vest

Otac Mašan Lubarda (37), državljanin Srbije, koji je majci Jeleni Abramović (32) iz Beograda, kako je ona ispričala bez njene saglasnosti i ikakvih putnih dokumenata na Veliki petak odveo dvoipogodišnje dete izvan granica naše države potvrdio je da se nalazi u Švajcarskoj.

Mašan Lubarda, otac koga supruga sa kojom je u postupku razvoda optužuje da joj je odveo sina u Švajcarsku oglasio se u prvoj izjavi za medije. 

Ni dan nakon što se podigla bura oko toga što je odveo dete u Švajcarsku Lubarda kaže da je njihov sin nikada bolje.

- U Švajcarskoj smo gde živimo. Dete je bolje nego ikad - rekao je on za Telegraf.

Kako saznajemo, on je sve vreme na vezi sa svojim advokatom.

Podsetimo, Jelena Abramović (32) iz Beograda majka je dečaka koji ima dve i po godine, a koji je, kako ona tvrdi, otet. Mališana je preko granice odveo Jelenin suprug sa kojim je od 6. januara u brakorazvodnoj parnici.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je jutros da će Ministarstvo spoljnih poslova pomoći Jeleni Abramović, majci dečaka koga je otac bez njenog pristanka odveo u Švajcarsku.

- Pomoći ćemo kao Ministarstvo u okviru konzularnih aktivnosti - rekao je Dačić.

On je naglsio da slučaj Abramović nije nažalost pojedinačan i izolovan slučaj.

- Pasoš je kod majke, a otac je odveo dete. Zajedno sa policijom i Ministarstvom pravde treba videti šta da se učini - istakao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija