• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

10.04.2023

13:35

Konkurs za 7. sezonu programa „NIS Calling“! Prilika za studente da pohađaju praksu u NIS-u

NIS

Društvo

Konkurs za 7. sezonu programa „NIS Calling“! Prilika za studente da pohađaju praksu u NIS-u

Podeli vest

Kompanija NIS jedan je od najpoželjnijih poslodavaca za mlade u Srbiji i otvorena za inovacije, energiju i sveže ideje koje donose mlade kolege. Zbog toga NIS poziva studente odabranih fakulteta da započnu plaćenu praksu u kompaniji kroz sedmu sezonu programa „NIS Calling“. Na ovaj način kompanija pruža šansu mladima da steknu iskustvo u oblasti naftne industrije i primene svoje znanje u praksi.

Na konkurs koji je otvoren do 24. aprila mogu se prijaviti studenti treće, četvrte i master studenti Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Tehničkog, Fakulteta organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka i Hemijskog fakulteta. Zainteresovani kandidati takođe treba da poseduju dobro znanje engleskog jezika, kao i poznavanje MS Office paketa. Prijave se mogu podneti na https://posao.nis.rs/prijava/nis-calling-praksa-6 , a odabranih 30 kandidata praksu će započeti početkom jula.

Foto: NIS

Jedna od prednosti programa „NIS Calling“ je njegova fleksibilnost jer omogućava polaznicama da 480 radnih sati prakse iskoriste tokom četiri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

Takođe, programom je predviđeno da svaki polaznik dobije svog mentora koji prati njegov rad i, u skladu sa unapred razrađenim planom, pruža mu podršku tokom aktivnosti u kompaniji i u toku adaptacije na novu sredinu. Studenti imaju i priliku da steknu dodatno obrazovanje na Korporativnom univerzitetu kompanije NIS, na kojem predaju renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti. Predviđeno je da se praksa sprovede na lokacijama NIS-a u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Elemiru i Čačku.

U prethodnih šest sezona programa, praksu u NIS-u prošlo je 170 polaznika, od kojih je 50
ostalo da radi u kompaniji. Više o programu „NIS Calling“ na NIS Calling - NIS Praksa .
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji
VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji

Više javno tužilaštvo u Beogradu (VJT), koje je u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pratilo tok gradskih i lokalnih izbora održanih 2. juna 2024. godine, obaveštava javnost o prijavljenim događajima i postupanju po istim.

07.06.2024

13:29

TV

Zapad po svaku cenu želi da izazove sukob na Balkanu! Svesrpski sabor pokazuje da je Drina reka koja spaja, a ne koja razdvaja!
Live TV

Zapad po svaku cenu želi da izazove sukob na Balkanu! Svesrpski sabor pokazuje da je Drina reka koja spaja, a ne koja razdvaja!

Srbija i Republika srpska spremaju se za Svesrpski sabor koji će se održati u subotu 7. juna u Beogradu. Programi su, osim u Beogradu, planirani širom Srbije. Planirano je da se okupi veliki broj folklornih ansambala. Ministri iz Vlade Srbije ugostiće kolege iz Republike Srpske. Predsednik Vučić rekao je da je reč o velikoj manifestaciji zbog koje će Srbiju posetiti više od 7000 ljudi. Na ovu i druge teme govorili su u emisiji "Rat uživo" Dragan Škobalj, ekspert za energetiku i Pavle Staničić, advokat.

07.06.2024

19:37

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija