• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2022

14:52

Otključali smo za vas kanale koje volite da gledate! Prednovogodišnji poklon za mts, Supernova i m:SAT tv korisnike

Telekom

Društvo

Otključali smo za vas kanale koje volite da gledate! Prednovogodišnji poklon za mts, Supernova i m:SAT tv korisnike

Podeli vest

I ove zime svim mts, Supernova i m:SAT televizijskim korisnicima, praznična sezona dolazi ranije nego što je očekivano. Sada već tradicionalno, kompanija Telekom Srbija pripremila je prednovogodišnji poklon u vidu otključanih brojnih dodatnih kanala i atraktivnih sadržaja iz svog video kluba. Počevši od 1. novembra, pa sve do 15. januara, gledaoci će moći da uživaju u prazničnom i najpopularnijem serijskom i filmskom, ali i drugom interesantnom sadržaju

Dostupnost paketa Minimax Plus, Superstar i Filmbox OD nesumnjivo će popraviti raspoloženje u nadolazećim zimskim danima svim ljubiteljima najboljih domaćih i stranih akcija, komedija, trilera,
drama i atraktivnog sadržaja drugih žanrova. Za sve roditelje ili one koji će to tek postati, Baby TV je pravi izbor prepun edukativnog i zanimljivog sadržaja, a biće dostupan od 10. decembra.

Foto: Telekom

Možda i najzanimljivije biće na Superstar kanalu koji je spreman da i sam doprinese novogodišnjoj čaroliji. Uz standardno kvalitetan i raznovrstan sadržaj koji emituje, nove domaće serije „Bunar“ i „Šetnja sa lavom“, koja sa emitovanjem kreće tokom decembra, nateraće gledaoce da s nestrpljenjem čekaju svaku narednu epizodu.

Prava zima i novogodišnji praznici su iza ćoška, a čini se da ih korisnici mts-a, Supernove i m:SAT-a dočekuju spremniji nego ikada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)
Belivukov saradnik

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)

Prema svedočenju nekadašnjeg pripadnika klana Veljka Belivuka, koji je postao svedok saradnik, Srđana Lalića, Brašnjović je bio ubica zloglasnog klana čiju su likvidaciju inscenirali i za to od "škaljarskog klana" naplatili 200.000 evra! O Brašnjovićevoj sudbini ništa se nije znalo godinama, a spekulisalo se da su ga pripadnici klana možda i ubili.

18.06.2024

17:55

Plaćeni ubica kavačkog klana izručen Srbiji! Milinko Brašnjović osumjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini!
dolijao

Plaćeni ubica kavačkog klana izručen Srbiji! Milinko Brašnjović osumjičen za likvidaciju škaljaraca u Atini!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju i Policijske uprave za grad Beograd, ekstradirali su danas letom iz Barselone za Beograd, Milinko Brašnjović (1982), za koga se sumnja da je pripadnik organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, Darka Šarića i Radoja Zvicera.

18.06.2024

17:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija