• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2022

19:00

Uz Orion eMobility aplikaciju i raširenu mrežu punjača za električna vozila zaboravite na ograničenja! Snaga za putovanje bez granica!

Orion

Društvo

Uz Orion eMobility aplikaciju i raširenu mrežu punjača za električna vozila zaboravite na ograničenja! Snaga za putovanje bez granica!

Podeli vest

Kako postati deo zelene priče uz Orion eMobility?

Kako postati deo zelene priče uz Orion eMobility? Tako što ćete postati deo mreže koja se sve brže širi i to odabirom svog pametnog punjača za električna vozila. Uz EV punjač dobijate platformu za kompletno upravljanje infrastrukturom i radom punjača i postajete vidljivi za vozače električnih automobila u Srbiji i regionu. A ako ste za volanom električnog automobila, interaktivna mapa Orion eMobility aplikacije prikazaće vam najbliži EV punjač - potrebno je samo zakazati vreme punjenja i pojaviti se na određenoj lokaciji. Čak se i plaćanje vrši putem aplikacije.

Šta sve čini Orion eMobility rešenje? Odgovori slede u nastavku teksta.

Foto: Orion

Orion eMobility pametni EV punjači za svakog

Naši pametni EV punjači omogućavaju brzo punjenje, imaju opciju pametnog podešavanja snage punjenja, ali i sigurnosni prekid. Oni se mogu spojiti sa postojećim solarnim panelima, a mogu biti zidni ili na postolju sa jednim ili više konektora i različitim snagama punjenja, koje je moguće kod kuće, na poslu, na javnim mestima i auto-putevima.

Jednostavna Orion eMobility aplikacija krajnjim korisnicima daje mapu sa najbližim dostupnim punjačima, proveru lokacije, zauzetosti i rada bilo kog punjača u realnom vremenu. Interaktivna mapa pomaže da se pronađe najbrži put do slobodnog EV punjača, a putem aplikacije moguća je rezervacija vremena punjenja kao i plaćanje

Korisnici Orion eMobility mreže EV punjača mogu voziti opušteno i bez brige, uz aplikaciju i mrežu punjača pokriveni su u svakom trenutku svog putovanja.

Kompletno rešenje za emobilnost po sistemu “Ključ u ruke!”

Za hotele, restorane, etno-sela i ostale smeštajne komplekse, zabavne parkove, javne i poslovne parkinge, garaže, rezidencijalne komplekse - kompletno rešenje emobilnosti je ono što je potrebno!

Foto: Orion

Uz pametni EV punjač i njegovu isporuku i ugradnju, dolaze i atraktivni paketi pretplate i platforma pomoću koje je moguće kontrolisati usluge elektromobilnosti. Kroz sopstveni pozadinski sistem moguće je upravljanje, a vaša infrastruktura za punjenje biće vidljiva na interaktivnoj mapi vozačima električnih vozila. Orion eMobility platforma daje mogućnost samostalnog upravljanja radom pametnih EV punjača i pristup korisničkoj podršci 24/7.

Jačina punjenja može se podešavati samostalno i u skladu sa ulaznimparametrima, a dostupna je i integracija sa vašom ili drugim dostupnim programima lojalnosti. EV punjači se mogu spojiti i sa solarnim panelima, pa na ovaj način, vlasnik postaje energetski samostalan za vlastite potrebe, a samim tim i nezavisan od promena cena električne energije na tržištu.

Električna budućnost je zelene boje - postanite njen deo!

Orion eMobility potpisao je regionalne ugovore sa svetski priznatim dobavljačima pametnih punjača za električne automobile, a u bliskoj e- budućnosti planiramo da samostalno instaliramo više od 1000 javno dostupnih Orion eMobility pametnih EV punjača širom Srbije i u 8 država u regionu.

U Srbiji, Sloveniji, svim zemljama Evropske unije, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji i u mnogim drugim zemljama, Orion eMobility je dostupan i već se može koristiti.

Za više informacija o tome kako postati deo Orion eMobility mreže, naši stručnjaci dostupni su na broju 011 4100 444 i odgovoriće na sva vaša pitanja o najvećoj javnoj mreži za punjenje električnih vozila u Evropi!

orion-emobility.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija