• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2022

07:02

NAJNOVIJE INFORMACIJE! POJAVIO SE ŠOKANTAN SNIMAK NESTALOG MLADIĆA! Matej Periš "uhvaćen" u "javnoj kući"?!

wikipedia/BuhaM/nestali.hr

Društvo

NAJNOVIJE INFORMACIJE! POJAVIO SE ŠOKANTAN SNIMAK NESTALOG MLADIĆA! Matej Periš "uhvaćen" u "javnoj kući"?!

Podeli vest

Na Tviteru i drugim društvenim mrežama deli se snimak na kome navodno nestali Matej Periš iz Splita orgija sa dve devojke. Policija preuzela video i poslala na veštačenje, nakon čega će se znati da li je zaista reč o Splićaninu

Matej Periš (27) iz Splita, koji je u noći između 30. i 31. decembra istrčao iz beogradskog kluba "Gotik", ušao u ledenu Savu i nestao, navodno je snimljen u javnoj kući?! Na Tviteru i drugim mrežama deli se snimak na kome navodno nestalog mladić iz Splita u nekom stanu oralno zadovoljavaju dve devojke.

Društvene mreže proteklih nekoliko dana su preplavljene video-snimkom na kom navodno Matej Periš orgija sa devojkama. Na snimku, koji traje oko 40 sekundi, vidi se muškarac, za koga mahom svi na društvenim mrežama tvrde da je Splićanin, kako stoji nasred sobe u crnoj majici i bez pantalona. On u ruci drži cigaretu, dok ga oralno zadovoljavaju dve devojke koje na sebi imaju samo donji veš. Dok se sve to dešava, muškarac peva pesmu iz muzičkog spota koji je u pozadini pušten na TV-u.

Mnogo pitanja

Momak sa videa liči na nestalog, ali čak i da je to Periš, pitanje je kada je i gde nastao taj video-klip
Izvor iz istrage

Teorije zavere

Zbog ovog videa su se prethodnih dana usijale društvene mreže. Dok jedni tvrde da je na snimku Splićanin, drugi smatraju da je to mladić koji samo likom podseća na nestalog Mateja. Takođe, ima onih "teoretičara zavere" koji su ustvrdili da je Periš zarobljen u jednoj javnoj kući u Beogradu, jer nije mogao da plati prostitutke?!

"Prema mojim pouzdanim informacijama, Matej je istrčao iz lokala da bi se našao sa devojkama sa snimka. Šta se sa njim posle desilo ne znam. Da li je ispao problem zbog plaćanja prostitutkama ili je nešto drugo posredi, to je pitanje za policiju. Verujem da njega negde drže zarobljenog, možda čak i u nekoj javnoj kući", napisao je na Tviteru jedan muškarac.

U međuvremenu je policija, koja deset dana svakodnevno traga za Matejom Perišem, koji je prema rečima njegovih prijatelja drogiran istrčao iz lokala kod Beton hale, preuzela sporan snimak i on je poslat na veštačenje.

- Teško je za sada reći da li je na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama zaista Matej Periš. Momak sa videa liči na nestalog, ali čak i da je to Periš, pitanje je kada je i gde nastao taj video-klip. Ukoliko je video snimljen u Srbiji, budite sigurni da će biti otkriveno ko su devojke sa snimka, kao i ko je osoba koja je mobilnim telefonom snimala. Sada ostaje da se sačeka da veštačenje bude gotovo - rekao je Informerov izvor iz istrage.

Podsetimo, pregledom snimaka desetina kamera sa objekata u blizini Beton hale i reke Save policija je uspela da rekonstruiše kuda se Matej Periš kretao nakon što je u noći između 30. i 31. decembra izjurio iz kluba "Gotik". Na snimcima se vidi kako oko 1.40 sati Periš trči pored Beton hale ka Karađorđevoj ulici, a na ovom, kao i drugim snimcima jasno se vidi da Mateja niko nije jurio. Zatim je više kamera duž Karađorđeve ulice snimilo Splićanina, koji je na sebi imao crnu majicu i bele patike. On je na semaforu kod Brankovog mosta pokušao da zaustavi i uđe u taksi. Zatim je Periš u 1.47 sati snimljen kod zgrade "Geozavoda", nakon čega je odmah utrčao u Travničku ulicu, gde je kamera takođe zabeležila njegovo kretanje. Kako je policija utvrdila pregledom snimaka, Periš je samo minut kasnije, dakle u 1.48 sati, utrčao u Ulicu Braće Krsmanović i tu se sakrio u napuštenu zgradu, koju su ranije koristili migranti.

Matejova devojka: Neko mu je sipao drogu u piće

Sanja, devojka Mateja Periša, u izjavi za medije ispričala je da se s njim poslednji put čula nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga, kao i da ne veruje da je kobne noći konzumirao drogu i da ako jeste, nju mu je neko sipao u piće.

- Celo to društvo uopšte nije u tom fazonu. A i da jesu, pa ko bi preneo drogu preko granice?! U Beogradu oni apsolutno nikoga ne znaju, gde bi to nabavili. Matej mi se javio u 14.30, kada su prešli granicu, pa u 18 sati, kada su ušli u apartman, pa u 21.30. Na videu koji mi je poslao videle su se tri flaše vina, ali njih je bilo sedmorica. Videlo se da su pili crno vino, neki belo, atmosfera je bila vesela. Sedeli su i čekali večeru, ništa posebno - rekla je Sanja.

Upao u paranoju

- Pretpostavlja se da se tu sklonio, jer je zbog droge koju je uzeo sa svojim prijateljima upao u paranoju i umislio da ga neko progoni. Ko zna šta je on tu radio, a daljom analizom svih snimaka utvrđeno je da je Periš u toj napuštenoj zgradi bio više od sat vremena. Naime, Mateja su kamere restorana "Savanova" snimile tek u 2.51. Kako se vidi na tom snimku, Splićanin je prošao pored tog lokala, nakon čega se niz stepenice spustio do Save i, nažalost, posle toga mu se gubi svaki trag - rekao je ranije naš izvor iz istrage.

Od momenta nestanka u potragu za nesrećnim muškarcem uključili su se pripadnici Rečne policije, ronilačke jedinice Žandarmerije, psi tragači, Policijska brigada. Ronioci su "češljali" rečno dno u blizini restorana "Savanova", a posle toga su pretraživali još nekoliko lokacija nizvodno ka Beton hali, ušću, prostor oko Velikog ratnog ostrva...

Proročica: Matej je živ

Proročica Sandra Skender iz Zagreba tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć u potrazi za Matejom Perišem iz Splita. Sandra je na svom Fejsbuk profilu napisala da je mladić živ, da je u nekom starom tunelu i da vidi još mnogo detalja.

- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim, povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još živ, ali nije u dobrom stanju - navela je Sandra na Fejsbuku.

Nakon njene objave Matejov otac Nenad kratko je prokomentarisao da svako ko smatra da može pomoći u potrazi neka se javi srpskoj policiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!
Fudbal

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!

Više od dve decenije prošlo je od kako je prvi iz porodice Zidan kročio na "Santijago Bernabeu", od tada sve od 30. juna uvek je makar jedan bio deo "kraljevskog kluba", ali odlaskom Tea i Elijaza - dinastija se završava.

28.05.2024

23:41

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31