• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

17:32

ŠAMARČINA DUA LIPI! Šiptarka LAŽE! Oglasio se UNICEF povodom sramne objave!

Društvo

ŠAMARČINA DUA LIPI! Šiptarka LAŽE! Oglasio se UNICEF povodom sramne objave!

Podeli vest

Ovo boli!

Pevačica Dua Lipa (24), negodovala je zato što Apple u svojoj aplikaciji Apple Maps pokazuje ono što i jeste - da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije.

NASTAVLJA DA PROVOCIRA SRBE! Dua Lipa PRETERALA - Okačila fotografiju mape velike Albanije zbog koje je 2014 godine NASTAO SKANDAL!

Ona je objavila i fotografiju "Velike Albanije", što je razbesnelo region. Dua se predstavljala kao ambasador UNICEF-a, a na zvaničnom Instagram profilu srpskog UNICEF-a, ova organizacija se oglasila povodom pevačicinih objava.

Foto: printscreen instagram

Iz UNICEF-a Srbija istakli su da Dua nije njihov ambasador i da oni "ne podržavaju stavove koje ona iznosi".

NASTAVLJA DA PROVOCIRA SRBE! Dua Lipa PRETERALA - Okačila fotografiju mape velike Albanije zbog koje je 2014 godine NASTAO SKANDAL!

- Dragi prijatelji, hvala što ste ukazali na post pevačice Due Lipe. Želimo da vas obavestimo da Dua Lipa nije UNICEF ambasador i njene izjave nisu izjave u ime UNICEFA-a. Kao i mnogi drugi, ona je podržala naš rad za decu, na čemu smo zahvalni. Stavovi koje iznosi su njeni, a UNICEF ih ne podržava - piše u saopštenju.

Foto: printscreen instagram

Međutim, glavna stranica UNICEF-a, koja na Instagramu ima 6 miliona pratilaca, a na Tviteru 8,3 miliona, do sada je ostala nema na Duine objave.

KIJA BRANI KOSOVO! Oplela po DUA LIPI, obratio joj se VELJKO RAŽNATOVIĆ - ŠOK! Kockareva ide KARLEUŠINIM koracima!

Podsetimo, Dua je u avgustu 2019. godine bila jedna od zvezda "Sunny Hill" festivala u Prištini. Nije krila sreću što je tamo, a serijom poteza pridobila je tamošnju publiku.

Naime, Dua je prvo pokazala dvoglavog orla, što simbolizuje "veliku Albaniju", što je oduševilo njene fanove u Prištini, ali razljutilo mnoge druge.

Foto: Printskrin/Fotoilustracija

Nakon toga, ogrnula je zastavu Albanije i zaigrala šotu, ples koji je popularan među kosovskim Albancima.

Pored Due, i pevačica Rita Ora voli da svakodnevno provocira svoje pratioce i ponosno ističe svoje albansko poreklo. Ona je čak pre dve godine bila angažovana od strane Kosovskih vlasti, pa je čak za izmišljeni Dan nezavisnosti i zapevala u Prištini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Dobro, nije ni tako loša, mogla bi ona mnogo toga! A šta piše, ma koga bre to briga!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31