• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

15.12.2023

13:47

Najveća ispovest muzičke zvezde! Karleuša ogolila dušu: Uhvatila sam oca sa ljubavnicom; Smestili su mi aferu tokom braka sa Karićem, Bojan je pokupio stvari i otišao iz stana (VIDEO)

Informer

Podkast

Najveća ispovest muzičke zvezde! Karleuša ogolila dušu: Uhvatila sam oca sa ljubavnicom; Smestili su mi aferu tokom braka sa Karićem, Bojan je pokupio stvari i otišao iz stana (VIDEO)

Podeli vest

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u Informerovom podkastu, a tokom razovora sa Draganom J. Vučićevićem ogolila je dušu i nikad otvorenije govorila o najškakljivijim detaljima iz privatnog života. Ono što je Jelena ispričala, nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Bez ustezanja, Jelena je tokom razovora u Informerovom podkastu koji će se emitovati u subotu u 13h, ekskluzivno govorila o raspadu braka sa Bojanom Karićem, strahu koji ju je obuzeo u tom periodu, te o uslovima pod kojim se razvela.

- Nakon venčanja na vrata nam je došao muškarac i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavala sam u tom trenutku, a Bojan mi kaže:

- Jelena, došao je čovek na vrata i kaže da je sa tobom u vezi, da želiš da se razvezdeš od mene i da mu rodiš decu, hajde ustani da vidimo o čemu je reč! Obuzeo me je strah. Pokušala sam da objasnim Bojanu da je to namešteno, ali sam videla da mu se skupilo sve ono što su mu pričali o meni. Spakovao je svoje stvari i izašao iz stana, nije ga bilo nekoliko dana. To me je jako naljutilo, nije mi verovao. Spakovala sam stvari, izašla iz stana i otišla kod majke. Pozvala sam Bojanovu majku Slavicu i rekla da mi advokat pošalje papir na kome će pisati sporazumni razvod. Ništa nisam tražila - prisetila se Karleuša. 

 

Jelenini roditelji razveli su se još dok je ona bila devojčica, a muzička zvezda sada je otkrila da je upravo ona kumovala da donesu ovakvu odluku. 

- Oca pamtim kao velkog ženskaroša. Oni su se razveli kada sam ga uhvatila u prevari i rekla mami. Imala sam šest godina, uhvatila sam ga na Adi. Petljao je nešto sa tom devojkom, a meni se to nije svidelo. Tata je bio švaler - objasnila je Karleuša, a prisetila se i dečaka iz škole koji ju je zastrašivao bombom.

- Dečak je svakog dana donosio bombu u školu. Jurio je sa tom bombom samo devojčice koje su bile njegove simpatije. Uvek sam bila simpatija problematičnih dečaka, tako da je uglavnom jurio mene. 

 

Sa svega šesnaest godina Jelena je snimila prvi album, a tokom gostovanja na Informer televiziji otkrila je zbog čega nije završila srednju školu. 

- Divna me je na moje insistiranje ispisala iz gimnazije. Kod Minimaksa sam rekla da je direktor skot. Direktor je zbog toga imao infarkt. Svašta se dešavalo u tamo. Arkan je Minimaksu zbog emisije u kojoj sam gostovala udario šamar, njegov sin je to poricao kasnije, ali znam da je to istina. 

Mnoge pitkanterije iz života muzičke zvezde poslušajte u subotu u Informerovom podkastu koji će se emitovati od 13h. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija