• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

21:33

Dnevnik televizije Informer! Evo koje vesti su obeležile 6. decembar! (VIDEO)

Informer

Podkast

Dnevnik televizije Informer! Evo koje vesti su obeležile 6. decembar! (VIDEO)

Podeli vest

U centralnoj emisiji televizije Informer, dnevniku saznajte- Štampanje glasačkih listića za izbore za narodne poslanike raspisane za 17. decembar počelo je danas u štampariji "Službenog glasnika", Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je na platformi Iks da je gazda tajkunske opozicije Dragan Đilas 2000. godine reketirao "Pekabetu".

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras gostujući na TV Prva da će nivo očekivanih stranih investicija za ovu godinu biti blizu 4 i po milijardi evra, takođe se sastao sa inženjerom računarstva i suosnivačem kompanije Epl Stivom Vozni-jakom i tom prilikom sa njim razgovarao kako da dodatno unapredi obrazovanje u Srbiji.

- Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da nije siguran da bi se kandidovao na izborima za predsednika SAD 2024, da to nije učinio i bivši predsednik SAD Donald Tramp. 

- Predsednik Rusije Vladimir Putin se sastao sa šeikom Abdulah bin Zajed Al Nah-jan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Teme sastanka su bile energetska saradnja, sukob na Bliskom istoku i "kriza u Ukrajini". 

- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je u prvoj izjavi po izlasku iz Suda BiH rekao da je ovaj proces protiv njega politički proces.

- Štampanje glasačkih listića za izbore za narodne poslanike raspisane za 17. decembar počelo je danas u štampariji "Službenog glasnika".

- Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je na platformi Iks da je gazda tajkunske opozicije Dragan Đilas 2000. godine reketirao "Pekabetu".

- Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić rekla je da Srbija po prvi put ima strategiju za lečenje retkih bolesti, kao i lekove, bez obzira na njihovu cenu.

- Veliki kašalj, gotovo iskorenjena bolest, u ovoj godini je registrovan u Srbiji u većem broju slučajeva nego prethodnih godina - preko 300, kažu nadležni.

- Odlukom Vlade Srbije u radni odnos na neodređeno vreme primiće se zdravstveni radnici, saradnici i druga lica koja su radila na poslovima lečenja obolelih od kovida.

- Koncept Novi Zlatibor - vizija budućnosti predstavljena je u hotelu Tornik na Zlatiboru u cilju poboljšanja turizma u regionu.

- Tužilaštvo u Madridu traži zatvorske kazne za navijače Atletika koji su okačili obešenu lutku sa dresom Real Madrida.

- Devet fudbalskih klubova u Nišu dobilo je novu opremu u vidu novih dresova, lopti i štucni.

- Košarkaši Partizana savladali su Monako nakon neizvesnih produžetaka.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija