• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.05.2023

17:00

OVO JE ALARM DA SE POSVETIMO PORODICI I DECI! Moramo da lečimo uzrok, a ne posledicu

Informer

Podkast

OVO JE ALARM DA SE POSVETIMO PORODICI I DECI! Moramo da lečimo uzrok, a ne posledicu

Podeli vest

Demo Beriša, predsednik matice Albanaca u Srbiji u Informerovom podkastu govorio je o političkom skupu dela opozicija, nasilju, ali i situaciji na Kosovu i Metohiji

Beriša smatra da jučerašnji protesti nisu građanski bunt već politički skup. 
- Svakodnevno se bavimo suzbijanjem nasilja na svim nivoima, ali problem je u tome što ne lečimo uzrok, već se bavimo posledicama. Ova dva masakra koja su se dogodila su nas totalno poremetila. Ona su alarm da se više posvetimo svojim porodicama, deci i unucima - kaže Beriša.

Beriša se osvrnuo i na situaciju u južnoj srpskoj pokrajini. 
- Briselski sporazum postoji 10 godina, ali samo kao mrtvo slovo na papiru. To je jasan znak da Aljbin Kurti želi da Kosovo bude etnički čisto - jasan je naš sagovornik.

Šta je još rekao sagovornik Informerovog podkasta našij novinarki Jovani radović, pogledajte u sledećem videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 11 meseci

Ovaj nikoga ne predstavlja...Srbi ga koriste kao majmuna.

Goran

pre 11 meseci

Od trenutka sklapanja braka svako mora da bude posvećen porodici. Kad se rode deca, naravno još više. Ovde se radi o nepravdama koje svakodnevno trpimo. I reagujemo različito. Tu je uloga institucija da se uzrok spreči!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija