• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2024

22:21

Sat otkucava! SAD gura Nemce i Francuze na prvu liniju fronta - Putin spremio pakao za Zapad! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Sat otkucava! SAD gura Nemce i Francuze na prvu liniju fronta - Putin spremio pakao za Zapad! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj Info večeri govorili smo o izborima u Rusiji i ratu u Ukrajini, ali i mogućem svetskom sukobu, a o svemu tome su pričali gosti Petar Popović sa portala PEPO politika, politikolog Vladimir Kljajić, Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost , Nenad Bumbić dopisnik iz Čikaga i Vlastimir Vidić dopisnik iz Berlina.

Nenad Bumbić dopisnik iz Čikaga kaže da ako Tramp pobedi na izborima doći će do promene u Ukrajini i stopiranja novca koji ide zu tu zemlju.

- Upitno je šta će se desiti ako Bajden ostane na vlasti u SAD. Ako Bajden pobedi nastaviće se žestoke borbe u Ukrajini, a ako Tramp pobedi doći će do promene u Ukrajini i stopiranja novca koji ide zu tu zemlju. Tramp ima 88 optužnica protiv njega i zaista postoji puno dokaza protiv njega. Procureli su njegovi razgovori i sada ga gone krivično - naveo je Bumbić.

Foto: Informer.rs/printscreen

 

 

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost kaže da je moguć sveopšti sukob između Rusije i NATO pakta.

Francuska uvodi svet u fazu gde može doći do svetskog sukoba. Francuska ima nuklearne podmornice i mogu da odgovore. MED doktrine zasigurnog uništenja su zapravo sistemi kada ne ostane živog čoveka, oni će se pokrenuti da unište celu planetu Zemlju. Moguć je sveopšti sukob između Rusije i NATO pakta. Zapad vodi proksi rat sa Rusijom i ulaže sve da bi porazi Rusku Federaciju - kazao je Barac.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Srđan Barac

 

Vlastimir Vidić dopisnik iz Berlina govori o tome da SAD i Francuska vrše pritisak na Nemačku, kao i da se gotovo sve zemlje u Evropi se pripremaju za najgori mogući scenario.

- Takozvani vajmarski format koji je počeo u junu da se okuplja, a sam naziv ima simboliku. Prvo su razgovarali Makron i Šolc u Berlinu, a onda im se pridružio i predstavnik poljske politike. Postoje pukotine u odnosu Nemačke i Francuske, što tvrde pojedini mediji. Ogromni su pritisci SAD na Nemačku, a sada Makron pravi pritisak na Nemačku time što želi da pošalje trupe u Ukrajinu. Gotovo sve zemlje u Evropi se pripremaju za najgori mogući scenario. Ovo što radi Makron, to je po planu duboke države da se sukobe Rusija i NATO. Zapad kaže da su izbori u Rusiji nelegtimni i da se održavaju pod diktatorskim režimom - objasnio je Vidić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Vlastimir Vidić

 

Petar Popović sa portala PEPO politika, navodi da zapadni mediji pokušavaju da nametnu propagandu gde su Rusi tirani i agresori.

- Zapadni mediji pokušavaju da nametnu propagandu gde su Rusi tirani i agresori. Putin je rekao da je spreman da sedne za pregovarački sto, ali SAD i Zapad nastavlja da pumpa novac u Ukrajinu. Sukob neće tako lako da se završi. SAD, Nemačka i Velika Britanija podržavaju Aljbina Kurtija i njegov teror nad Srbima sa KiM, dok Rusija i Kina stoji uz Srbiju - objasnio je Popović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Petar Popović i Vladimir Kljajić

 

Politikolog Vladimir Kljajić ističe da Ukrajina je imala veliku korupciju i pre rata, ali da rat na tlu Evrope ne odgovara nikome.

- EU je usvojila nove pakete pomoći Ukrajini i nastaviće podršku toj zemlji, ali sa manjim intezitetom. Ukrajina je imala veliku korupciju i pre rata, ali rat na tlu Evrope ne odgovara nikome. Zelenski nije idealan kandidat i ima pogrešne poteze - rekao je Kljajić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija