• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2024

17:09

Oni bi da vladaju silom! Đilasovci hoće da otmu Ministarstvo policije bez volje građana! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Oni bi da vladaju silom! Đilasovci hoće da otmu Ministarstvo policije bez volje građana! (VIDEO)

Podeli vest

Ponove pritužbe i arogantne zahteve opozicion koalicije Dragana Đilasa, komentarisali su gosti Info dana, član predsedništva SNS Zoran Tomić, Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku i urednik političke rubrike Informera Milan Dobromirović.

Član predsedništva SNS Zoran Tomić istakao je da kada se vratimo u vreme kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik Beograda, sebe je smatrao najuspešnijim biznismenom u Srbiji.

- Sve što je opozicija tražila pred izbore je ispoštovano, a sad im ni to nije dovoljno, jer traže preko nekih tvitova nove uslove. Kada se vratimo na period kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik Beograda smatran je najuspešnijim biznismenom u Srbiji, jer je rasprodavao Beograd i svojim firmama omogućio da grade i ruše kako im padne na pamet pored čega je postao i otac rijaliti programa u Srbiji - rekao je Tomić.

Foto: Tanja Andric

 

Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku naveo je da su izbori 17. decembra dati opoziciji vanredno, ali čak i kad su ujedini sve stranke sem SNS-a nisu mogli da ostvare željeni rezultat.

- Važno je kakvu politiku vodite i ideologija kojom se služite u opozicionoj koaliciji se nalaze tzv. desničari koji su za očuvanje KiM, ali tu imate i Zeleno levi front koji je za uvođenje sankcija Rusiji. Izbori 17. decembra su im dati vanredno pa čak i kad su ujedinili sve sve stranke sem SNS-a nisu mogli da ostvare pobednički rezultat. Opozicija stagnira i većina opština ih više ne podržava, očigledno je da rade nešto kako ne treba. Narod je video njihovo pozivanje stranih agentura da se mešaju u izbornu volju građana, kao i traže neka ministarstva iako nisu u vladi - rekao je Đurić.

Foto: Tanja Andric

 

Urednik političke rubrike Informera Milan Dobromirović objasnio je da opozicija želi prelaznu vladu kako bi im ona dodelila pristup Ministarstvu policije.

- Oni traže prelaznu vladu što nema veze sa beogradskim izborima. Na republičkom nivou su izgubili, u njihovim glavama prelazna vlada ima smisla i od nje bi zahtevali da dobiju Ministarstvo policije. Traže smenu rukovodstva REM-a i RIK-a i formiranje posebne organizacije za izbore u kojima bi bili samo njihovi ljudi poput Ćute ili možda Crte. Oni hoće da ukinu sve organizacije kako bi uveli neke svoje - rekao je Dobromirović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija