• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

10:36

Kvislinška Đilasova formacija po nalogu Zapada udara na Srbiju! Opozicija odjurila u Evropski parlament po instrukcije (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Kvislinška Đilasova formacija po nalogu Zapada udara na Srbiju! Opozicija odjurila u Evropski parlament po instrukcije (VIDEO)

Podeli vest

U Info jutru razgovarali smo o srpskoj politici i opoziciji, a o tome su pričali ministar bez portfelja Đorđe Milićević, bivše vojno lice Marko Perak i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

Bivše vojno lice Marko Perak, kaže da je rezolucija Evropskog parlamenta sramna i da je za to zaslužna i opozicija.

- Čisto sumnjam da ćemo dobiti odgovor i moramo dobiti odgovor na neke ključne stavke. Sram me je šta su predlagali u toj sramnoj rezoluciji Evropskog parlamenta i na koje sve načine osporavaju izbore u Srbiji. Jedan od postulata Evropske unije je sloboda govora, ali toga ovde nema. Širenje lažnih informacija u se dešava u Sloveniji, a za to su zaslužni dva novinara koji sarađuju sa opozicionarima Miroslavom Aleksićem i Marinikom Tepić - tvrdio je Perak.

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević ističe da je važno da Srbi budu jedinstveni gde god bili i da je bitno okupljanje naroda koji je temelj interesa države.

- Pojimanje i shvatanje suštine politike se gleda sa različitih stavova, nekome je bitan ličan interes, dok je nekome bitan interes cele države i naroda. Važno je da budemo jedinstveni gde god bili i bitno je okupljanje naroda koji je temelj interesa države. Opozicija radi protiv interesa Srbije i to je nedopustivo - rekao je Milićević.

Foto: Zoran Sinko

Ivan Ivanović i Đorđe Milićević

 

Ivan Ivanović iz pokreta "Naši" navodi da je opozicija puna mržnje i da samo radi protiv države Srbije.

- Opozicija ima samo političke ideje koji su puni mržnje, a nezabeleženo je da su oni otišli u Evropski parlament da se žale na izbore i da tuži sopstvenu državu za genocid i neuvođenja sankcija Rusiji, to je jedna kvinsliška politika. Opozicija veliča Kurtija koji želi da etnički očiste Kosovo i Metohiju i opozicija se definitivno ponašao kao lešinar - naveo je Ivanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija