• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2024

09:23

Istorijski govor predsednika Vučića! Sasuo je brutalnu istinu velikim liderima u lice! (VIDEO)

Informer

Live TV

Istorijski govor predsednika Vučića! Sasuo je brutalnu istinu velikim liderima u lice! (VIDEO)

Podeli vest

Sednica Saveta bezbednosti bila je mala, ali značajna pobeda Srbije - istakao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na ovu temu govorili su gosti "Info jutra" Petar Popović, urednik PEPO portala i Rajko Kapelar iz Centra za društvenu stabilnost.

Rajko Kapelar iz Centra za društvenu stabilnost istakao je da pobeda na sednci Saveta bezbednosti nije mala.

Foto: Masha Bandjur

Rajko Kapelar

-Mi se pozivamo na Rezoluciju 12/44 kada govorimo o Kosovu. To je pravo mesto na kome treba o tome da razgovaramo. Važno je da obavestimo svetsku javnost o tome da se tamo dešava genocid. Kurtijev jedini cilj je da očisti Srbe i jednom za svagda završi sa Srbima na Kosovu i Metohiji. Svet mora da razume da, ako podržava Kurtija, podržava genocid nad Srbima. On se potrudio da se predstavi kao Zelenski 2, gde navodno njegs neko zlostavlja i maltretira, pa kad mu to nije prošlo, onda je započeo sa ovim. Srbi na Kosovu ne mogu jedan dan da provedu normalno, plašeći se da će se njihovoj deci nešto desiti kada krenu u školu. Aleksandar Vučić obavestio je svetsku javnost o svemu što se dešava na Kosovu i Metohiji- rekao je Kapelar.

Petar Popović, urednik PEPO portala naveo je da je govor predsednika bio snažan i da je dopro baš tamo gde je i trebalo.

Foto: Masha Bandjur

Petar Popović

-Mi smo mala i ponosna zemlja koja gura prst u oko velikim silama. Ovaj govor je sasipanje istine u lice i Velikoj Britaniji i Americi i svim zemljama koje podržavaju teroristu Aljbina Kurtija. Ovo je presedan u Savetu bezbednosti jer je dozvoljeno jednom teroristi da govori u Ujedinjenim Nacijama. Očekujem podršku svake normalne zemlje. Oni nama govore kako da sačuvamo mir, a Aleksandar Vučić se godinama trudi da se izbori sa teroristom i to bez i  jednog ispaljenog metka. Čitao sam analize svetskih analitičara. Oni su napisali da je ovaj govor predsednika Vučića istorijski. Mnogi nisu očekivali takav govor.  Pogotovo je iznenadio velike sile jer oni očekuju da im se povlađuje u tim govorima, a predsednik je sasuo istinu u lice- rekao je Petar Popović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija