• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

16:36

Govor predsednika Vučića biće istorijski, Srbija i druge suverene države neće pasti pred globalistima! (VIDEO)

Informer

Live TV

Govor predsednika Vučića biće istorijski, Srbija i druge suverene države neće pasti pred globalistima! (VIDEO)

Podeli vest

Provokacije Kurtijevih vlasti i neprestan teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji kao i ukidanje srpskog dinara, komentarisali su gosti Info dana, general-major u penziji Luka Kastratović i politički analitičar Miluti Ilić.

General-major u penziji Luka Kastratović naveo je da Zapad ima strateški i ekonomski interes da održava lažnu državu Kosovo, jer im je tu odskočna daska prema Istoku.

- Vlast lažne države Kosovo je od početka ovog veka sprovodila pogrome, otimanje i paljenje imanja i fizičke napda na Srbe. Zapad svakako iz ekonomskog i strateškog interesa smatra Kosovo kao nezavisnu državu, jer im je tu odskočna daska prema istoku. Šiptari su prešli u većinsko stanovništvo tek kada je Srbima zabranjen povratak tokom polovine prošlog veka što su oni iskoristili - rekao je Kastratović.

Foto: Masha Bandjur

 

Politički analitičar Miluti Ilić istakao je da su međunarodni ugovori zamenjeni silom jačeg i da je pitanje kolika je vojna nadmoć globalista trenutno.

- Večeras očekujem istorijski govor predsednika Vučića u sedištu UN, koji će se ticati srpskog dinara na KiM i još jednom procesu globalista da unište teritorijalnu celovitost suverenih zemalja kao što je Srbija. Snaga međunarodnih ugovora je zamenjena zakonom jačeg i pitanje je kolika je vojna nadmoć globalista trenutno. Zbog toga smatram da svi treba da čuju govor predsednika Srbije koja je jedina evropska država koja nije na bilo kakav način poklekla pred priticima globalista - rekao je Ilić.


Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

KOL CENTAR NA BANJICI?! Upravo se oglasilo Tužilaštvo: Nema krivičnog dela!
Politika

KOL CENTAR NA BANJICI?! Upravo se oglasilo Tužilaštvo: Nema krivičnog dela!

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i Ministarstvom unutrašniih poslova RS prati današnji izborni proces i obaveštava javnost da za sada nema dokaza da je u Sportskom centru Banjica izvršeno bilo koje krivično delo, kako to tvrde pojedini učesnici izbornog procesa.

02.06.2024

16:43

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija