• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

13:17

Dizajneri otkrivaju modne kombinacije pogodne za slavu i Novu godinu! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Dizajneri otkrivaju modne kombinacije pogodne za slavu i Novu godinu! (VIDEO)

Podeli vest

Zbog predstojećih praznika domaćinima i gostima bitno je da budu lepo odeveni i reprezentativni, a moderne odevne kombinacije analizirale su gošće Info dana, modna dizajnerka Milica Tričković i šminkerka i frizer Nikolina Tanasi.

Modni dizajner Milica Tričković navela je da u poslednje vreme među klijentima ima puno poslovnih žena, kojima je bitno da izgledaju lepo i profesionalno izgledaju na radnom mestu.

- Za slavu kada je kod nas treba lepo da izgledamo kad dočekujemo goste, ali ne treba preterivati. U trendu su opet svila i kašmir i jako sam srećna zbog toga, jer se vraća taj neki holivudski glamur, bez puno čipki i veštačkih materijala. U poslednje vreme imam dosta poslovnih žena, kojima je jako bitno da izgledaju lepo i profesionalno na radnom mestu. Napravila sam kolekciju u kojoj je centralna ličnost Mileva Marić Ajnštajn i mnoge druge žene koje su doprinele nauci, umetnosti i drugim poljima. Za svečanu proslavu Nove godine bi preporučila svilenu haljinu do članaka, da bi se istakla obuća i da haljina bude dubokog reza na leđima - rekla je Tričkovićeva.

Foto: Masha Bandjur

 

 

Šminkerka i frizer Nikolina Tanasi istakla je da kod pravljenja frizure moramo uzeti u obzir ten osobe kako stil ili boja kose ne odskaču puno od tena.

- Na moje zadovoljstvo prirodna šminka se vraća u modu, ženama uvek sredim kosu i naglasim im oči u skladu sa njihovim zahtevima i sa prilikom naravno. Što se kose tiče, moramo u obzir uzeti nečiji ton kože, da boja ili stil ne odskaču previše. Žene mi traže belo plavu boju kose, poput one koju ima Jelena Karleuša - rekla je Tanasi.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija