• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2023

11:24

Sramotni zahtevi Zapada od Srbije! Miletovićeva: Projekat otimanja KiM od Srbije traje 50 godina! (VIDEO)

Informer/shutterstock

Live TV

Sramotni zahtevi Zapada od Srbije! Miletovićeva: Projekat otimanja KiM od Srbije traje 50 godina! (VIDEO)

Podeli vest

Zapadni projekat otimanja KiM od Srbije i spinovanje događaja u južnoj srpskoj pokrajini, analizirala je gošća Info jutra, novinarka Olivera Miletović.

Novinarka Olivera Miletović istakla je kako su sa Zapada uvek dolazili sa bombama i da je velika petorka ima veličino samo po broju žrtava i agresiji koje sve vreme nanose.

- Stav EU i SAD prema Srbiji je bio i ostao neprijateljski, od nas se traži da se odreknemo svoje zemlje, vere i kulture. Zapad je ovde uvek dolazio bombama, što se tiče velike petorke nije mi jasno po čemu su veliki sem po agresiji i broju žrtava koje su naneli. U Drugom Svetskom ratu naši takozvani saveznici sa Zapada su bombardovali Beograd, daleko gore od Nemaca. Politika Britanaca je zavadi pa vladaj, ne samo ovde nego i celom svetu - rekla je Miletovićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

Olivera Miletović

 

Miletovićeva je dodala ja kako su smrt jednog policajca proglasili terorizmom dok su spomenici za 22 srpska policajca poginula od strane OVK sklonjeni da ne vređaju albansko stanovništvo na nacionalnoj osnovi.

- Komunisti su u prošlom veku proširili granice granice KiM, a Zapad je učinio sve što je u njihovoj moći da spreči Srbiju da izađe na more. Sad su smrt jednog albanskog policajca digli u nebesa i proglasili to terorizmom, dok su na teritoriji Preševa i Bujanovca sklonjeni spomenici posvećeni 22 srpskih policajaca koji su uklonjeni, jer navodno vređaju Albance na nacionalnoj osnovi. Naša zemlja je osigurana krvlju naših predaka i nije nam poklonjena od strane velikih sila i zato smo dužni da je branimo. Dužni smo svojim precima koji su ginuli na Mačkovom kamenu da očuvamo ovu Srbiju jer su oni za nju dali živote - rekla je Miletovićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31