• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

09:07

Specijalan hibridni rat se vodi protiv Srbije! Bokan: Izdržite braćo sa svete srpske zemlje! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Specijalan hibridni rat se vodi protiv Srbije! Bokan: Izdržite braćo sa svete srpske zemlje! (VIDEO)

Podeli vest

O pritiscima sa svih strana na predsednika Aleksandra Vučića i teroru nad Srbima sa KiM od strane premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, govorili su Zoran Spasić i predsednik narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislav Bokan.

Predsednik narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislav Bokan navodi da su proteklih decenija su šiptari vršili teror nad nama, otmice, ubistva, trgovinu organa, a da smo sada mi ispali teroristi, kao i da su šiptari odlagali predaju tela poginulih Srba u Banjskoj.

- Ogromna tragedija nas je zadesila u proteklim danima i srpske porodice su dugo čekale na tela srpskih heroja, jer su šiptari odlagali predaju tela poginulih Srba u Banjskoj. Proteklih decenija su šiptari vršili teror nad nama, otmice, ubistva, trgovinu organa, a sada smo ispali mi teroristi - rekao je Bokan.

Foto: Pedja Milosavljević

Tomislav Bokan

 

Bokan kaže i da moramo uspostaviti saradnju sa velikim silama, jer nam je potreban mir i stabilnost na svetoj srpskoj zemlji Kosovu i Metohiji i da je predsednik Aleksandar Vučić je uvek uz svoj narod sa KiM.

- Moramo uspostaviti saradnju sa velikim silama, jer nam je potreban mir i stabilnost na svetoj srpskoj zemlji Kosovu i Metohiji, zato što ne možemo sami da se borimo protiv svih. Međunardona zajednica mora da uzme inicijativu da bi održala mir. Predsednik Vučić je uvek uz narod i mudro i pametno će rešiti ovaj problem na KiM, a narodu poručujem da izdrži do kraja - kazao je Bokan.

Celu emisiju možete pogledati u videu u nastavku teksta:

Zoran Spasić iz centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku ističe da se vodi specijalan hibridni rat protiv predsednika Vučića i države Srbije, dok neki srpski mediji rade rotiv sopstvene države.

- Specijalan hibridni rat se vodi protiv predsednika Vučića i države Srbije, putem nemira koji sprovodi Aljbin Kurti. Pojedini naši mediji se bore protiv naše države i na neki način podržavaju poteze Aljbina Kurtija time što su protiv sopstvene države - tvrdio je Spasić.

Foto: Pedja Milosavljević

Zoran Spasić

 

Naš sagovornik dodaje i da Aljbin Kurti Aljbin Kurti želi da etnički očisti Kosovo i Metohiju i da nas uvuče u rat sa NATO-om, ali i da treba da tražimo spas u Sjedinjenim Državama.

- Aljbin Kurti želi da etnički očisti Kosovo i Metohiju na sve moguće načine i pokušava da nas uvuče u rat sa NATO-om. Geopolitička situacija u svetu je veoma komplikovana, ali naš predsednik vodi pametnu politiku i moje mišljenje je da trebamo da tražimo spas u vidu podrške Sjedinjenih Država - zaključio je Spasić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dosta zločina! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Kosovski boj
Kolumne

Dosta zločina! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Kosovski boj

Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković jesu heroji, div-junaci, novi srpski Obilići. Trojica Srba ubijenih u Banjskoj nikako nisu i ne mogu biti teroristi. Mogu kerovi iz Prištine da pričaju šta god hoće, mogu njihove kerovođe iz Brisela, Berlina, Londona, Vašingtona da siluju istinu i da prete koliko god hoće, ali nikako neće promeniti činjenicu da za ogromnu većinu Srba (čitaj: za nas više od 95%) Igor, Bojan i Stefan jesu novi nacionalni heroji, borci za slobodu, ljudi koji će zauvek u istoriji ostati zapisani kao oni koji su se pobunili protiv strašnog šiptarskog zuluma, kao mučenici koji su svoje živote položili u zalog, u temelj budućnosti svih nas i naše dece.

01.10.2023

10:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju
Politika

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju

Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu, istakao je Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

20.05.2024

09:55

Lajčak poručuje: Spreman sam na još jedan sastanak oko ukidanja dinara
Politika

Lajčak poručuje: Spreman sam na još jedan sastanak oko ukidanja dinara

Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak saopštio je da je nakon sastanka sa glavnim pregovaračima Beograda i Prištine prethodne nedelje i dalje nejasno kako će odluka tzv. CBK uticati na svakodnevni život zajednica koje su pogođene na tzv. Kosovu, te da je spreman da sazove još jedan sastanak na tu temu.

20.05.2024

09:48

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12