• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2023

09:20

Direktno uključenje iz Moskve! Ovo su novi detalji pada aviona u kom je bio Prigožin (VIDEO)

Informer.rs

Live TV

Direktno uključenje iz Moskve! Ovo su novi detalji pada aviona u kom je bio Prigožin (VIDEO)

Podeli vest

Smrt šefa "Vagnera" Jevgenija Prigožina, koji je život izgubio prilikom pada aviona u ruskoj Tverskoj oblasti, glavna je tema u svim svetskim, ali i domaćim medijima. Tim povodom direktno iz Moskve u program Info Jutra uključio se novinar Igor Damjanović i otkrio nove detalje pada aviona.

U sredu veče u blizini sela Kuženkino u Tverskoj oblasti srušio se privatni avion "Embraer Legacy", koji je leteo iz Moskve za Sankt Peterburg, a u kojem je bio vođa ruske privatne kompanije Vagner, Jevgenij Prigožin i njen komandant Dmitrij Utkin.

U direknom uključenju iz Moskve novinar Igor Damjanović kaže da su tela identifikovana i da se sada analizira pad aviona.

Prema njegovim rečima postoje tri varijante.

- U prvoj varijanti moguće je da je došlo do tehničke greške, kvara, što se svakako dešava, međutim niko u ruskoj javnosti to neće poverovati. Druga varijanta koja se bazira na izveštajima sa terena, dakle, iz okolnih sela meštani su svedočili da su i čuli dve eksplozije koje su podsećale da dejstvo protivvazdušne odbrane, a nakon minut - dva pao je avion. Treća varijanta bi mogla da bude da je tamo postavljena bomba - kaže Damjanović i dodaje da trenutno u Rusiji vlada šok i neverica povodom ovog događaja.

Više o detaljima pogibije Jevgenija Prigožina pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija