• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

27.07.2023

13:19

Albanci su mog zeta odvojili od porodice na Kosovu! Cakana o porodičnoj drami, otkrila i tačan datum venčanja u crkvi

Zoran Sinko

Live TV

Albanci su mog zeta odvojili od porodice na Kosovu! Cakana o porodičnoj drami, otkrila i tačan datum venčanja u crkvi

Podeli vest

Dragica Radosavljević Cakana bila je gost emisije "Info dan" na Informer televiziji, gde je govorila na brojne aktuelne teme.

Pevačica Dragica Radosaljević bila je gost Informer TV gde se dotakla sramotne zabrane srpskih pevača u Hrvatskoj, kao i situacije na Kosovu i Metohiji, gde joj još uvek žive majka i rođena sestra.

- Često idem u Hrvatsku i kad god odem, sve što vidim su plakati srpskih pevača. Oni neprestano slušaju našu muziku. Zabrane nikuda ne vode i ničemu ne služe. Svi pevači iz Hrvatske su napravili karijeru ovde. Beograd je multikulutaran, ima mnogo muslimana, Hrvatač. Ne treba ništa da zabranjujemo.

Foto: Zoran Sinko

Dragica Radosavljević Cakana

Iza Cakane je višedecenijska karijera i održala je nebrojeno koncerata od Vardara do Triglava, a da li je ikada imala neprijatne situacije jer dolazi iz Srbije, pevačica je na Informer TV otkrila:

- Imala sam, primera radi, situacije kada sam imala problem dok izvodim "Odakle si sele" u Bosni. Pevala sam u jednom restoranu, gosti su lupali flašama o sto. Otvoreno su sabotirali moj nastup. Mislim da je kranje vreme da se Srbi dozovu pameti. Treba više da poštujemo sebe. 

Početkom godine, u Hrvatskoj su zabranjeni nastupi Ane Bekute, Miroslava Ilića, a pre nekolko dana i koncert pevačice Jelene Karleuše.

Foto: Zoran Sinko

Dragica Radosavljević Cakana

- Šta njima smeta Ana Bekuta, žena koja je dobrodošla svuda, ima hit do hita? Ona svoje pesme peva usred Zagreba i publika peva uglas sa njom. Miroslav Ilić je punio tamošnje arene, njega hrvatska publika obožava. Jelena Karleuša je 22. vek, a Keba je, na kraju krajeva, bivši tast njihove pevačice. Zabrane su nepotrebne i apsurdne. 

Poznato je da je Dragica iz Leposavića i da je na svoje poreklo izuzetno ponosna, te je sada otkrila kakva je situacija u južnoj srpskoj pokrajini:

Foto: Zoran Sinko

Dragica Radosavljević Cakana

- Svaki dan sam sa mojima na vezi. Majka mi živi tamo, a sestra i zet su se nakon odlaska u penziju vratili. Srbi na Kosovu su na meti. Albanci mogu da vas optuže da ste uradili bilo šta. Nedavno su zeta moje sestre zaustavili na granici, uveli ga u kućicu, da bi ga zatim odveli u policijsku stanicu u južnom delu Kosovske Mitrovice. Rekao je da mora da izađe i odmah prešao na stranu srpske policije.  Zbog toga sada ne može da se vrati. On je sada u Kraljevu, a njegova porodica, zajedno sa mojom sestrom, je ostala na Kosovu. Odvojena je jedna porodica. Drago mi je što govorim na ovu temu, jer se srpskom narodu mora pomoći.

Foto: Zoran Sinko

Dragica Radosavljević Cakana

Poslednjih se nedelja naširoko spekulisalo da će Cakana i njen suprug Neša obnoviti zavete, te da će se venčati u crkvi, a Cakana je sada, ekskluzivno uživo u programe naše televizije, otkrila tačan datum ove svetkovine:

- Naš plan je da se venčamo u crkvi, već skoro osam godina to planiramo. Sada čekamo i da moja kuma doputuje iz Engleske. Planiramo venčanje za 19. septembar. Trebalo da je bude u Gračanici, ali trenutno nije najbolja situacija za to - kazala je Cakana na Informer TV.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!
Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!

Povodom skandaloznih tvrdnji iznetih od strane pravnice Sofije Mandić u emisiji „Iza vesti“ na N1 televiziji u sredu, 12. juna 2024. godine, da javnosti nisu dostupni zapisnici biračkih odbora o sprovođenju glasanja na lokalnim izborima u Nišu, održanim 2. juna 2024. godine, GIK je dužan da ovim putem reaguje i ovakve neistine najoštrije demantuje.

13.06.2024

11:14

Vesti

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)
Politika

Spasovdanska litija stigla do Hrama Svetog Save (FOTO)

Svečana Spasovdanska litija sa kivotom sa svetim moštima Prepodobnog Justina Ćelijskog i čudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Znamenje, koju predvodi patrijarh srpski Porfirije u pratnji arhijereja, stigla je ispred Hrama Svetog Save, gde se očekuje da će se obratiti poglavar Srpske pravoslavne crkve (SPC).

13.06.2024

20:13

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!
Srbija

Ubi bože! Voćari pod Jelicom se hvataju za glavu!

Dan posle razarajućeg nevremena koje je pogodilo čačanska sela podno planine Jelice, zabrinuti voćari kupe plodove sa zemlje i sabiraju štetu. Velika oštećenja pretrpela je kajsija, koja za samo nekoliko dana pristiže na berbu.

13.06.2024

18:12