• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

07.07.2023

21:00

(VIDEO) Bule odgovorio na Bjeline prozivke: Svako priča ono što mu fali i žali za onim što nema

Informer

Live TV

(VIDEO) Bule odgovorio na Bjeline prozivke: Svako priča ono što mu fali i žali za onim što nema

Podeli vest

Tokom našeg razgovora, glumac je između ostalog govorio i o saradnji sa Lepom Brenom sa kojom je 1987. godine glumio u filmu "Hajde da se volimo".

Bule Goncić bio je gost večerašnje "Klape" u kojoj je prvi put odgovorio na prozivke svog kolege Dragana Bjelogrlića.

Čuveni Boba iz serije "Bolji život" nedavno je dao malicioznu opasku kada je rekao da više neće glumiti u "Tajkunu" i da je za tu ulogu najpogodniji Bule.
"Ja više neću glumiti u seriji "Tajkun", jedinoj Telekomovoj seriji u kojoj sam angažovan. Predlažem da novi "tajkun" bude Bule Goncić ili Rastko Janković. Oni, verovatno, zadovoljavaju zadate kriterijume", rekao je glumac za medije.

Foto: ATA Images

Dragan Bjelogrlić

Bule je gostujući u emisiji "Klapa" rekao da mu ne pada na pamet da ulazi u sukob sa Bjelogrlićem.

- Bjelogrlić ima pravo da priča šta hoće. Uopšte nemam nameru da polemišem na tu temu, niti da se razočaravam jer ga ni ne poznajem, niti igram u istim serijama kao on. Kakvu to specifičnu težinu ima što priča, ne znam. Da bih se razočarao u nekog morao bih malo bolje da ga poznajem i da bih imao neki emotivni odnos prema tome. Svako priča ono štop mu fali i žali za onim što nema - rekao je Bule u emisiji koju možete pogledati i na našem Jutjub kanalu.

Tokom našeg razgovora, glumac je između ostalog govorio i o saradnji sa Lepom Brenom sa kojom je 1987. godine glumio u filmu "Hajde da se volimo".

- Drago mi je da sam bio deo tog filma, Brena i ja smo ostali prijatelji. Ona je legenda naše pop kulture, obeležila celu jednu epohu naše scene - kaže Bule i dodaje da mu za potrebe jedne scene nije bilo teško da imitira najveću muzičku zvezdu:

Foto: Printscreen/Youtube

Bule Goncić kao Lepa Brena u filmu "Hajde da se volimo"

- Nosio sam plavu periku, haljinu, štikle i morali su da me našminkaju da bih što više ličio na Brenu. Nije mi palo teško jer sam sve to shvatio kao jedno dobro zezanje, a ispoštovao sam i sve što je bilo vezano za ulogu.
 
Bule se u našoj emisiji prisetio i 1978. godine, kad je upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti. S njim u klasi bili su Sonja Savić, Branimir Brstina i Žarko Laušević.

Foto: Printscreen/Youtube

Sonja Savić u filmu "Šećerna vodica"

- Najšarmantniji na klasi je bio Laušević, koji je izrastao u fantastičnog glumca. Najduhovitiji je bio Brstina, a najbuntovnija je bila Sonja. Ona je još tada ostavila veliki trag jer je već na fakultetu nametala svoj stil glume i želela je da bude drugačija. Sonja i ja smo se poznavali od naše sedme godine! Zajedno smo bili u dramskoj grupi Bate Miladinovića i praktično smo rasli zajedno - ispričao je glumac i dodao da ga je zahvaljujući Sonji dobio prvu ulogu u karijeri:

Foto: Printscreen/Youtube

Bule i Sonja u filmu "Šećerna vodica"

- Ona me je preporučila režiseru Milošu Radivojeviću i tako sam uz nju dobio glavnu ulogu u filmu "Živeti kao sav normalni svet". Zahvalan sam joj na tome. Posle toga smo zajedno igrali i u "Šećernoj vodici" i nismo ni bili svesni da će ta komedija postići toliki uspeh.

Celu emisiju možete pogledati u videu koji je u tekstu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija