• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O.G.

19.06.2023

11:43

Frizer Banši iz Rusije došao u Srbiju i rešio da zauvek ostane ovde! Sada radi u Beogradu, a evo zašto je odabrao našu zemlju (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Frizer Banši iz Rusije došao u Srbiju i rešio da zauvek ostane ovde! Sada radi u Beogradu, a evo zašto je odabrao našu zemlju (VIDEO)

Podeli vest

Frizer iz Rusije Miša Banši u gostovanju na Informer TV govorio je o svom novom životu u našoj zemlji, kao i svojoj odluci da svoju karijeru nastavi baš u Srbiji.

- Kada sam živeo u Rusiji nikada nisam čuo ništa o Srbiji. Gledao sam mnoge zemlje na internetu i kada sam ugledao Srbiju odmah mi se svidela. Prvi utisak mi je bila arhitektura, video sam da ljudi sede u kafiću, piju kafu i rakiju i uživaju - rekao je Miša.

Frizer Miša Branši ima 29 godina i pre godinu dana došao je u Srbiju.

-  Ja živim u centru Beograda, jer volim da mi je sve blizu, i posao, i kafići i restorani. Brzo sam pronašao stan - rekao je Miša i istakao:

- Svi me pitaju kako sam srpski naučio tako dobro, i ja zaista ne znam. Učim sam, napišem na papiru i onda sam zapamtim. Treba da se nalaziš u gradu u kom se priča taj jezik, jer je to bitno da bismo naučili jezik. Svaki dan pričam sa ljudima, i od njih učim, kako oni pričaju, tako pričam i ja.

Foto: Miloš Rafailović

Miša Banši

Miša je istakao da je život u Srbiji mnogo mirniji u odnosu na Rusiju.

- U Rusiji sve ide brzo, u Mosvi svako živi na brzinu, a ovde ne. Moja porodica zna da ja volim da odem negde, tako da me podržavaju. Oni znaju za Srbiju, znaju gde je Beograd, i srećni su - rekao je Miša i dodao:

- Putovao sam po Srbiji, išao sam po mnogim selima, i bio sam na Zlatiboru. 

Naš gost se osvrnuo i na svoj rad koji, kako kaže, ispunjava očekivanja njegovih mušterija.

- Mušterije u Srbiji su zadovoljne mojim radom. U Moskvi sam se bavio ovim poslom, bio sam frizer i berberin, tako da imam iskustva. Ovaj posao nema ništa novo, sve je staro i ako znaš da radiš, onda si dobar u tome.

Miša je oduševio gledaoce Informer televizije izvođenjem pesme na srpskom jeziku:

- Ovde sam upoznao puno ljudi, imam mnogo mušterija, znaju me konobari i svuda me prepoznaju, jer volim da izlazim i uživam. Prvo jelo koje sam probao su ćevapi, a omiljeno jelo mi je karađorđeva šnicla i mešano meso. Ovde je hrana dosta slična kao tamo gde sam odrastao - rekao je Miša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đorđević: Srbija i Vučić u UN - borba za globalnu pravdu!
Politika

Đorđević: Srbija i Vučić u UN - borba za globalnu pravdu!

Danas, kada posmatramo globalnu političku scenu i promišljamo o našem mestu ulozi na njoj, kojoj težimo i kao država i kao narod, zaključak koji se nužno nameće jeste - da smo svi, da moramo biti, uz Aleksandra Vučića I da zdušno podržavamo njegovu borbu u Ujedinjenim Nacijama u Njujorku. Poruka koju on šalje jasna je i nedvosmislena: "Mi nismo genocidan narod!, kaže član Glavnog odbora SNS.

22.05.2024

19:43

Hronika

Sport

(SASTAVI) Atalanta i Leverkuzen biju bitku za trofej! Ko osvaja Ligu Evrope, "boginja" ili "farmaceuti"? Uživo
Fudbal

(SASTAVI) Atalanta i Leverkuzen biju bitku za trofej! Ko osvaja Ligu Evrope, "boginja" ili "farmaceuti"?

Kucnuo je čas, vreme je za finale Lige Evrope! Fudbaleri italijanske Atalante i nemačkog Bajera iz Leverkuzena večeras (21.00, Arena 1 premijum) na stadionu "Aviva" u Dablinu biju bitku za trofej drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja, a ljubitelji fudbala nadaju se spektakularnoj utakmici, s obzirom na to da obe ekipe gaje izuzetno ofanzivan fudbal!

22.05.2024

19:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija