• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

27.06.2023

14:29

BRAVO! UGLEDAJMO SE NA OVU DECU! Lana i Darija iz Svilajnca pomažu Nini iz Novog Sada da skupi novac za tatino lečenje (FOTO/VIDEO)

Privatna arhiva

Vesti

BRAVO! UGLEDAJMO SE NA OVU DECU! Lana i Darija iz Svilajnca pomažu Nini iz Novog Sada da skupi novac za tatino lečenje (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

O devojčici, NIni NInković (11) iz Novog Sada koja već desetak dana prodaje krofne da bi pomogla tati da ode na pregled na očnu kliniku u Moskvu, priča cela Srbija. Za njenu porodičnu situaciju čule su i njene vršnjakinje Lana i Darija iz Svilajnca i odlučile da joj pomognu!

Kako im Novi Sad nije blizu i ne mogu, kažu, brzo da stigno po Nininu krofnu, one su se odlučile da prodaju narukvice i igračke i da sav novac pošalju Nini. 


Njihov imrovizovani štand na Trgu Stevana Sinđelića radi od 9 do 11 i na njemu prodaju svoje kreacije, koje i prave po želji kupaca.

- Za dva sata prodaje narukvica i igračaka po ceni od 100 dinara, koliko košta jedna krofna, sakupile su 8.500 hiljada dinara. Štand će biti dostupan svima koji žele da kupe "razboj narukvicu" u raznim bojama koje ove devojčice vredno pletu ili pak nešto drugo, po želji. Hvala svim dobrim ljudima koji su svoj doprinos priložili i u većem iznosu od vrednosti jedne krofne rekao je za "Informer" dr Vekoslav Zajić, specijalista urgentne medicine iz  Svilajnca oduševljen svime što čine njegovi najmlađi sugrađani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set