• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina.rs

23.04.2023

18:05

NA DANAŠNJI DAN MILOŠ JE POVEO SRBE PROTIV TURAKA! Gornji Milanovac obeležio svoj dan - Venci položeni na spomenike podignute u čast velikih vojskovođa (FOTO)

Rina.rs

Vesti

NA DANAŠNJI DAN MILOŠ JE POVEO SRBE PROTIV TURAKA! Gornji Milanovac obeležio svoj dan - Venci položeni na spomenike podignute u čast velikih vojskovođa (FOTO)

Podeli vest

Opština Gornji Milanovac danas obeležava 208 godina od podizanja Drugog srpskog ustanka u Takovu i 170 godina od osnivanja grada Gornjeg Milanovca.

Gornji Milanovac obeležio je 170 godina svog postojanja.

- Svim Milanovčanima želim da čestitam današnji dan i da zajedno u slozi nastavimo da gradimo i radimo na tome da naš Gornji Milanovac u budućnosti bude još bolji, uspešniji i lepši – poručio je predsednik opštine Dejan Kovačević.

Vence su na spomenik Slobode i spomenike Vojvodi Živojinu Mišiću, Vojvodi Milanu Obrenoviću, Knezu Aleksandru Karađorđeviću i kraljici Dragi Obrenović položili Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, potpukovnik Nenad Dražinac, komandant garnizonog mesta, Lazar Nikolić, predsednik SO Gornji Milanovac, Jadranka Dostanić, zamenica predsednika opštine Gornji Milanovac i Dejan Veljović, načelnik opštinske uprave Opštine Gornji Milanovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set