• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

11.03.2023

14:44

NIŠVIL ZA SVE PARE! Na džez festivalu učešće provrdilo 140 bendova sa više od 800 izvođača!

Vesti

NIŠVIL ZA SVE PARE! Na džez festivalu učešće provrdilo 140 bendova sa više od 800 izvođača!

Podeli vest

Učešće na „Nišvilu 2023“ potvrdilo je do sada 140 bendova, a za deset dana ukupnog trajanja festivala od 4. do 13. avgusta biće izvedeno oko 250 programa na 16 scena i očekuje se učešće više od 800 izvođača, saopštili su organizatori tog džez festivala.

Učešće na Nišvilu, između ostalih, potvrdili su do sada i Roberto Fonseca, čuveni kubanski pijanista, kompozitor i pevač, Ida Nielsen, poznata danska funk basistkinja i vokal koja je dugo svirala sa Prinsom u njegovom sastavu The New Power Generation, Teodosi Spasov, poznati bubnjar Antonio Sanchez, autor muzike za film Birdman i član sastava Pat Metheny gruop sa gošćom Thana Alexa ONA.

Do utorka 14. marta kompleti ulaznica za Nišvil mogu da se kupe po promo ceni od 2.500 dinara, a nakon tog datuma prodavaće se takođe po promo ceni, ali od 3.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otvoren Onlajn Nišvil festival i predstavljeno jedinstveno džezersko vozilo
Live TV

Otvoren Onlajn Nišvil festival i predstavljeno jedinstveno džezersko vozilo

Direktor Nišvila Ivan Blagojević sinoć je ispred Džez muzeja u niškoj Tvrđavi otvorio "Nišville 2020 online" koji će se do nedelje 16. avgusta održavati na Letnjoj pozornici - bez prisustva publike, ali uz live stream. Predstavljen je i "Nišvile jazcycle" - jedinstveno vozilo na pedale za sedam muzičara, sa kojeg su niški džezeri izveli program džez standarada

14.08.2020

09:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!
Fudbal

Kraj dinastije Zidan u Madridu nakon 23 godine!

Više od dve decenije prošlo je od kako je prvi iz porodice Zidan kročio na "Santijago Bernabeu", od tada sve od 30. juna uvek je makar jedan bio deo "kraljevskog kluba", ali odlaskom Tea i Elijaza - dinastija se završava.

28.05.2024

23:41

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set