• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.02.2023

09:56

KO KAŽE DA SU GLUPI! Pogledajte kako ovo magarence verno čeka svog vlasnika ispred jedne prodavnice u selu! (VIDEO)

printskrin/instagram/192_rs

Vesti

KO KAŽE DA SU GLUPI! Pogledajte kako ovo magarence verno čeka svog vlasnika ispred jedne prodavnice u selu! (VIDEO)

Podeli vest

Prizor u selu Gospođinci, oduševio je mnoge prolaznike, kada su naišli na jednog magarca, koji je po svemu sudeći čekao vlasnika, ispred prodavnice.

Kada govorimo o ljubimcima, najčešće se misli na pse ili mačke, pa vas tako sigurno ne čudi kada ispred neke prodavnice vidite kuče da čeka svog vlasnika.

Međutim, u selu Gospođinci, u opštini Žabalj, u Južnobačkom okrugu, umesto pasa, domaćini izgleda vole da povedu u šetnju ni manje ni više nego magarca.

Prolaznici su oduševljeno snimali životinju, koja je prvo kaskala, pa se primirila tačno ispred vrata prodavnice. Iz tog razloga je većina ljudi koji su videli snimak na društvenoj mreži Instagram, pretpostavljala da magarac nije pobegao, već da je jednostavno prava pamentnica, koja ume da čeka vlasnika.

Naravno, usledilo je i nekoliko komentara poput:

- Došao na pivo.

- Popodnevna šetnja.

- Da l sam došao ili sam pošao?

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku, sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set