• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

02.11.2022

11:45

UZBUNA U PRIJEPOLJU! Nepoznati muškarac prikupljao podatke o deci, policija ispitala slučaj EVO O ČEMU SE RADI

RINA

Vesti

UZBUNA U PRIJEPOLJU! Nepoznati muškarac prikupljao podatke o deci, policija ispitala slučaj EVO O ČEMU SE RADI

Podeli vest

Žena (31) iz Prijepolja prijavila je policiji da je nepoznati muškarac došao na njena vrata i raspitivao se da li ima decu staru od šest meseci do dve godine, jer kako je rekao, radi anketu o njihovim navikama.

Ona je čitav slučaj prijavila policiji koja je preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Nakon što se u čitav slučaj uključila i policija došlo se do saznanja da je reč o osobi koja je za potrebe Unicefa, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, sprovodila anketu, od 28. do 31. oktobra na području opštine Prijepolje, potvrđeno je za agenciju RINA.

- Apelujemo na građane da na društvenim mrežama ne objavljuju neproverene informacije kako ne bi izazvali uznemirenje među roditeljima, a ukoliko imaju saznanja o ovakvim ili sličnim događajima, to bez odlaganja prijave policijskoj upravi ili stanici policije - saopštili su iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 1 godinu

Takve aktivnosti se blagovremeno saopšte javnosti pa neće biti zabune . Ankete moraju biti na dobrovoljnoj osnovi i naj bolje je da se to radi u nekoj ustanovi a ne od vrata do vrata uznemiravati ljude , šta to znači kuc , kuc ja sam ........ ,.,......... ko bilo kome daje za pravo da remeti porodicu i dovodi ih u sumnju raspitujući se za njihovu decu , razni prevaranti , pedofili , .......ludaci svih vrsta ordiniraju na sve strane .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set