• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

03.05.2022

10:54

NEMA JAČIH OD MOMAKA IZ BRODAREVA?! Na Seoskim igrama u Prijepolju odneli titulu, nastavak nadmetanja sledi u Kraljevu

RINA

Vesti

NEMA JAČIH OD MOMAKA IZ BRODAREVA?! Na Seoskim igrama u Prijepolju odneli titulu, nastavak nadmetanja sledi u Kraljevu

Podeli vest

U organizaciji Sportskog Saveza Srbije u Prijepolju su prvi put održane Seoske igre. Na sportskim terenima ispred škole Sveti Sava u Bostanima takmičile su se četiri ekipe a trijumfovala je ekipa Brodareva, koja će Prijepolje predstavljati na regionalnom takmičenju u Kraljevu

Pravo da se nadmeću imali su takmičari od 15 godina pa naviše godina. Četiri ekipe koje su se nadmetale u jedanaest disciplina predstavljale su Kosaticu, Milošev Do, Ivanje i Brodarevo.

Prema rečima Marine Jovičić Sportski savez je pre 4 godine došao na ideju da vrati tradiciju i druženje van gradova i opština. Reč je o manifestaciji amaterskog karaktera – u 4. sezoni seoskih igara učestvuju 34 opštine a po prvi put i opština Prijepolje.

"Sve je proteklo u najboljem redu i ovom prilikom zahvaljujemo se na saradnji SS Prijepolje. Zaista su divni domaćini. Ovo je tek početak, nadamo se da će naredne godine učestvovati i više ekipa", ističe pr Sportskog saveza Srbije Marina Jovičić.

Ovo je bila šansa da se i mladi i stari okupe i pre svega dobro zabave, a onda i da pokažu kondiciju i spremnost da se bore za svoju mesnu zajednicu kako bi osvojili vrednu nagradu – sportski teren u selu ili naselju iz koga dolaze.

Ukupni pobednik Seoskih igara koje su po prvi put održane u Prijepolju je ekipa Brodareva koja se plasirala na regionalno takmičenje koje će se u prvoj ili drugoj sedmici avgusta održati u Kraljevu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set