• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.B.

29.06.2021

16:28

MINISTAR OBRADOVAO STANOVNIKE BENEŠOVA! Branislav Nedimović novi put otvorio zajedno sa NAJSTARIJ, MEŠTANINOM

N.B.

Vesti

MINISTAR OBRADOVAO STANOVNIKE BENEŠOVA! Branislav Nedimović novi put otvorio zajedno sa NAJSTARIJ, MEŠTANINOM

Podeli vest

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović svečano je otvorio nov put do fruškogorskog sela Bešenovo zajedno sa najstarijim meštaninom Milanom Aleksićem!

- Vlada Srbije ove godine uložila je pola milijarde dinara u seosku infrastrukturu na teritoriji
Grada Sremska Mitrovica! Uradili smo nov put do Šuljma, Bešenova, kroz Mačvansku Mitrovicu, a uskoro počinjemo i put od Grgurevaca do Manđelosa.

Cilj nam je da od Bešenova i okolnih sela napravimo turističku oazu sa jezerom Beli kamen kao središtem fruškogorskog turizma. Zato je akcenat na izgradnji novih puteva, kako bi svi zainteresovani na brz i bezbedan način stigli do turističkih destinacija na Fruškoj gori, poručio je Nedimović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set