• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2020

20:29

(FOTO) ŠOK OGLAS U NOVOM SADU! Garsonjera od 12 kvadrata izdaje se za 180 evra, ALI TO NIJE SVE! Kada budete videli gde stoji VEŠ MAŠINA ZANEMEĆETE!

Vesti

(FOTO) ŠOK OGLAS U NOVOM SADU! Garsonjera od 12 kvadrata izdaje se za 180 evra, ALI TO NIJE SVE! Kada budete videli gde stoji VEŠ MAŠINA ZANEMEĆETE!

Podeli vest

“Prikačite me na infuziju zbog ovog posta”, stoji u opisu posta na Tviteru uz oglas za izdavanje garsonjere kojem mnogi ne mogu da se načude

A u oglasu za izdavanje garsonjere piše: “Izdajem mali (12 kvadrata) kompletno opremljeni prostor za samca, treći sprat, dvorišno orijentisan, Troškovi: informatika, internet oko 4.000 dinara. Cena zakupa je 180 evra plus depozit 180 evra. Poželjno nepušač”.+

Foto: Printscreen halooglasi

Na fotografijama se vidi koliko je prostor zapravo mali i kako je opremljen, a veliku pažnju Tviteraša privuklo je to gde je postavljena veš mašina.

Foto: Printscreen halooglasi

Komentari koji prate ovaj oglas na Tviteru glase: “Proradila mi je alergija od ovog posta”, “Što bi rekli: “U prirodi 24m2” , “Subjektivni osećaj 30 kvadrata”, “Ovo je tri puta skuplje po kvadratu nego moja kancelarija od 100 i više kvadrata u Beogradu”, “Veš mašina pored ormara”, “Hajlajt tih 12 kvadrata”, “Poželjno nepušač, jer ne može kutija cigara da stane u “stan”, “Kvadratura toaleta”, “Taman pereš stvari i slažeš ih u orman”, “Ja uzimam 170 evra kirije za garosenjeru 30 kvadrata u centru Beograda, da li sam budala?”, “Ovoliku kvadraturu sam plaćao u Duizburgu uz korišćenje zajedničke kuhinje, toaleta i tuša. Troškovi (struja, net, komunalije) bili su uključeni u cenu, a pivo je bilo evro u baru u suterenu. Ovo je mamac za budale”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 3 godine

Nek stavi svoju majku u ovoliku "stancugu" !!!! Sramoto alava .....

siki

pre 3 godine

Ma neko se sali ili je bas glup.Nece izdati nikad jer nema toliko glupih koji bi bacali pare nekoj budali.

token

pre 3 godine

To mogu samo beograd i novi sad to su drzave unutar drzave. radnica koja radi u persu ima platu 35.000 din u bg imaju 60.000din isti posao tako i u novom sadu. Ce meni neko reci dal je to drzava unutar drzave.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set