• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.G.

04.05.2020

20:21

(FOTO) ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU I U ŠAPCU! Kafići otovreni, konobar u jednoj ruci nosi plato u drugoj ASEPSOL!

Vesti

(FOTO) ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU I U ŠAPCU! Kafići otovreni, konobar u jednoj ruci nosi plato u drugoj ASEPSOL!

Podeli vest

Bašte mnogobrojnih kafića u pešačkoj zoni u Šapcu počele su sa radom uz preporučene mere zaštite

Ugostitelji kažu da su jedva dočekali otvaranje, naročito ispijanje prepodnevnih kafa sa stalnim gostima kada se razmenjuju "čaršijske" i druge vesti. Čini se, kažu, sve je od jutros po starom, a opet nekako drugačije.

Foto: S. G.

Popularna bašta u samom centru grada i pešačke zone, spremno je dočekala prve goste. Konobar Nikola u jednoj ruci nosi poslužavnik, u drugoj sredstvo za dezinfekciju.

- Kafić i bašta nisu radili mesec i po dana, uželeo sam se posla, a boga mi i bakšiša. Malo je neobično sa maskom na licu, al dobro, već sam se i navikao - kaže on.

Foto: S. G.

Na naše pitanje da li mu zbog rukavica kliza ajncer iz ruke, Nikola odgovara: - Meni ne, ko zna zna, samo nek bude pun porudžbina!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set