• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

31.08.2023

13:53

Važno obaveštenje za Beograđane! Počinju radovi na Pančevcu, evo kako će se odvijati saobraćaj!

Printscreen/YouTube/Beograd Srbija

Beograd

Važno obaveštenje za Beograđane! Počinju radovi na Pančevcu, evo kako će se odvijati saobraćaj!

Podeli vest

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da će na Pančevačkom mostu danas početi radovi na sanaciji oštećenja na revizionoj stazi drumsko-železničkog mosta preko reke Dunav - Pančevački most.

Radovi će se obavljati u noći između 31. avgusta i 1. septembra, u periodu od 22 do 5 časova ujutru u desnoj traci u smeru ka Beogradu neposredno pre izlaznog kraka za Bulevar despota Stefana, dok će se saobraćaj odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom.

Takođe, doći će i do promene režima saobraćaja na deonici državnog puta Bistrica - Pribojska Banja, gde se do 15. septembra produžavaju radovi na izgradnji napojnog voda od trafostanice "Železnička stanica" do trafostanice "Deponija".

Tokom tih radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set