• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Marić

08.06.2023

18:25

NEVERICA! Evo šta pluta Dunavom, nakon SVADBE koja je održana na jednom splavu

Beograd

NEVERICA! Evo šta pluta Dunavom, nakon SVADBE koja je održana na jednom splavu

Podeli vest

Neverovatna scena, zgrozila prolaznike! Svi se pitaju da li je realno da je nakon svadbe ostala ovako tužna i ružna slika...

Kažu da su ovih dana svi restorani, svečane sale ali i splavovi koji iznajmljuju svoj prostor za veselja prebukirani! Definitivno je došao period godine u kome ima njaviše svadbi i krštenja, međutim dok se slavi, naročito ako je u pitanju otvoreni prostor ili splav, treba povesti računa i o prirodnoj okolini!

Tužan prizor zabeležen je na Dunavu kod jednog splava na kome su nekoliko dana zaredom održavane svadbe.

Foto: Printscreen

 

Foto: Printscree

Pobacane flaše i čaše u kombinaciji sa polomljenim granjem, potpuno su preplavili deo oko splava. Prolaznici koji su se našli u blizini ovog restorana, nisu krili nezadovoljstvo.

- Često prolazim ovuda. Svi su uvek skockani, ko bi rekao da su tako nekulturni pa bacaju toliko đubre. Niko nam nije kriv, moramo da se menjamo, da naučimo da to što prljamo reke, znači da prljamo vodu koju pijemo - kazao nam je jedan od prolaznika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set