• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2022

19:10

NEVEROVATAN PRIZOR NA DUNAVU, DIVLJA SVINJA SURFUJE! Fotografija snalažljive životinje uzburkala društvene mreže (FOTO)

Beograd

NEVEROVATAN PRIZOR NA DUNAVU, DIVLJA SVINJA SURFUJE! Fotografija snalažljive životinje uzburkala društvene mreže (FOTO)

Podeli vest

Fotografija nesvakidašneg prizora divlje svinje koja je plovila Dunavom na jednom drvenom predmetu, izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama

Objavljena uz opis  "divlja svinja surfuje Dunavom“, izmamila je gomilu komentara korisnika društvenih mreža, koji su ovaj neverovatan prizor iskoristili da se našale u maniru stihova jedne od pesama Yu grupe "Dunavom još šibaju veprovi" .

Naravno bilo je i onih koji su situaciju shvatili previše ozbiljno, pa su kritikovali šaljivdžije, pitajući se da li iko može da pomogne "ugroženoj" životinji.

U ovom slučaju potrebno je napomenuti da su divlje svinje odlični plivači, a zbog čega se ova baš odlučila da Dunavom putuje slično ljudima, ostaje nam samo da nagađamo.   

Evo kako je to izgledalo zabeleženo okom kamere.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set